Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καταλαβαίνω την απορία…

Γράφει ο Μάκης Διόγος... Έστω και καθυστερημένα ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου κ. Σπανός κατάλαβε το λάθος των δηλώσεων της Περιστεριώ...


Γράφει ο Μάκης Διόγος...

Έστω και καθυστερημένα ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου κ. Σπανός κατάλαβε το λάθος των δηλώσεων της Περιστεριώτικης ΠΑΕ περί αντιντόπιγκ κοντρόλ και με νέα δήλωση τα «μάζεψε». 

Αγαπητοί κύριοι της ομάδας των Δυτικών Προαστίων καταλαβαίνω ότι σας δημιουργεί απορία πως ο Πανιώνιος με ελάχιστα οικονομικά μέσα και έναν «ρούκι» προπονητή όχι μόνο είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά κατά γενική ομολογία, φίλων και εχθρών, παίζει θελκτικό, όμορφο ποδόσφαιρο, τι στιγμή που η ομάδα σας έχει δαπανήσει χιλιάδες ευρώ χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μπορώ να σας καταλάβω, δεν μπορώ να σας δικαιολογήσω. 

Αγαπητοί κύριοι ο Πανιώνιος έχει αρχίσει μια «σκληρή» και επίμονη δουλειά από τον Ιούνιο, όπου προπονητές και παίκτες μέσα από ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο προπονητικό πρόγραμμα, έβαλαν τις βάσεις για να δημιουργηθεί η ομάδα που όλοι χαιρόμαστε στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ. Η εξαιρετική αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας οφείλεται σ’ αυτή την πολύ σκληρή δουλειά, αλλά και σε κάτι άλλο. Στη δίψα και το πάθος των παικτών μας να τιμήσουν την «βαριά» φανέλα του Ιστορικού. 

Και πολύ σωστά ο κ. Κουτλίδης πρότεινε να γίνει αντιντόπιγκ έλεγχος και στους 18 παίκτες. Και εγώ θα πάω ένα βήμα παραπάνω, να γίνει έλεγχος τη Παρασκευή σε όλους τους παίκτες των δυο ομάδων με λήψη αίματος πριν την τελευταία προπόνηση. Είμαι βέβαιος ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν έχει κανένα πρόβλημα. Γιατί «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται». Και ο Πανιώνιος είναι ξάστερος και πεντακάθαρος ουρανός… Κλείνοντας θέλω να συμφωνήσω με την ανακοίνωση της ΠΑΕ όπου δηλώνει «…πως συντάσσεται με την ΠΑΕ Ατρόμητος, αλλά και με κάθε φορέα του ποδοσφαίρου, στην προσπάθεια για την καταπολέμηση του ντόπινγκ, που αποτελεί την σύγχρονη μάστιγα του αθλητισμού. Ιδιαίτερα για το μεταξύ μας παιχνίδι της Κυριακής, ευχόμαστε να είναι αντάξιο των προσπαθειών των διοικήσεων των δύο ομάδων για προσφορά καλού θεάματος στο ποδοσφαιρικό κοινό». 

Στα «εσωτερικά» μας η είδηση ότι Κωνσταντίνος Τσακίρης και ΠΑΕ Πανιώνιος βρήκαν λύση αναφορικά με την υπόθεση που είχε δημιουργηθεί με το προπονητικό κέντρο «Απήλιον» μόνο ευχάριστα μπορεί να ακουστεί στους «κυανέρυθρους» φιλάθλους. Αν και οι δύο πλευρές τα είχαν συμφωνήσει, το μόνο που είχε απομείνει ήταν να μπουν οι υπογραφές, κάτι που θα γίνει στις επόμενες ημέρες. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στη συνάντηση των δύο πλευρών συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες και τώρα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία πρέπει να υπογράψουν τα έγγραφα. Σύμφωνα με τη νέα συμφωνία, ο Πανιώνιος θα δίνει 6.000 ευρώ τον μήνα ως ενοίκιο και θα αναλάβει τη διαχείριση των εγκαταστάσεων στο Κορωπί. Ας ελπίσουμε ότι θέμα με το προπονητικό κέντρο της ομάδας «έκλεισε» οριστικά και η Πανιώνια οικογένεια ενωμένη θα πορευτεί στον δύσκολο αγωνιστικό δρόμο που έχει μπροστά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια