Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σταθερότητα και αποτελεσματικότητα: Tα δύο βασικά στοιχεία που οδηγούν τον Πανιώνιο πρoς την άνοδο!

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει δύο λόγια για τη νίκη του Πανιωνίου στο Πέραμα και για τα στοιχεία... ανόδου

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει δύο λόγια για τη νίκη του Πανιωνίου στο Πέραμα και για τα στοιχεία... ανόδου που δείχνει η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη.

  • Ο Πανιώνιος μπήκε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με μία εκτός έδρας νίκη, η οποία ήρθε κόντρα σε έναν αντίπαλο που είχε απόλυτη ανάγκη βαθμούς. Σύμφωνοι, ο Περαμαϊκός δεν διαθέτει ένα ιδιαίτερα δυνατό σύνολο, όμως όταν μία ομάδα μάχεται για την παραμονή της και ειδικά όταν παίζει απέναντι στον Πανιώνιο βγάζει μαχητικότητα και θέλει πολύ να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. 
  • Οι κυανέρυθροι από την μεριά τους, όμως, από την αρχή ως το τέλος του αγώνα δεν άφησουν περιθώρια στον αντίπαλο τους, έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό και με χαρακτηριστική ευκολία έφτασαν στη νίκη.
  • Μία νίκη, η οποία είναι πολύτιμη, όπως και όλες οι υπόλοιπες, αφού τα προηγούμενα χρόνια στην Γ' Εθνική ο Πανιώνιος... στραβοπατούσε συχνά-πυκνά απέναντι σε πιο αδύναμους αντιπάλους μακριά από την έδρα του.
  • Επίσης, είναι πολύ σημαντικό πως φέτος η ομάδα του Γεωργιάδη δείχνει να βρίσκει σε κάθε ματς, όποιες και είναι οι συνθήκες των αγώνων, το "κλειδί" για να ξεκλειδώνει τις αντίπαλες άμυνες και να παίρνει σπουδαία "τρίποντα", που μόνο δεδομένα δεν θα πρέπει να θεωρούνται (βλέπε τις προηγούμενες σεζόν).
  • Η ομάδα είτε παίζει καλά, είτε λιγότερο καλά, έχει καταφέρει να πάρει 15 νίκες στις 18 έως τώρα αναμετρήσεις του 4ου ομίλου και ως γνωστόν όταν πας για πρωταθλητισμό οι τρεις βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε μόνο! 
  • Ο Πανιώνιος μέχρι στιγμής έχει δύο βασικά στοιχεία, που κατά τη γνώμη μου, είναι βασικά για να πετύχει τον φετινό του στόχο. Αυτά είναι η σταθερότητα και η αποτελεσματικότητα. Είναι δύο στοιχεία που πέρυσι του έλειψαν. Φέτος η ομάδα έχει βρει αυτό που λέμε το "εύκολο γκολ", ενώ σε γενικές γραμμές βγάζει σταθερότητα από παιχνίδι σε παιχνίδι, χωρίς να έχει πολλά σκαπανεβάσματα και χωρίς να... πετάει βαθμούς! 
  • Το πρωτάθλημα ακόμα έχει πολύ δρόμο. Μόλις παίξαμε την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου. Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί και δεν είναι εύκολο. Παίκτες, προπονητικό τιμ, διοίκηση και κόσμος καλούνται όλοι μαζί να συνεχίσουν την φετινή "μάχη", προκειμένου το τέλος της σεζόν να βρει τον Πανιώνιο πρωταθλητή και έτοιμο να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες! 
  • Την ερχόμενη αγωνιστική (19η) ο Ιστορικός επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη, για το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για το 2024, αντιμετωπίζοντας την ανεβασμένη Προοδευτική. Ο δρόμος γνωστός και η παρουσία του κόσμου απαραίτητη! 
  • ΥΓ: Όσον αφορά το μπάσκετ ψυχραιμία. Οι ίδιοι παίκτες έφεραν τις επιτυχίες, οι ίδιοι είναι και τώρα. Το πρωτάθλημα της Elite League είναι δύσκολο και όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Πανιώνιο. Ο πρώτος στόχος της κατάκτησης του Unisef Trophy και η πρόκριση στο Final 8 του Κυπέλλου επιτεύχθει. Η ομάδα παραμένει πρώτη στην βαθμολογία, είναι μέσα στους στόχους της και μία ήττα δεν μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Αν χρειαστεί να γίνει κάτι, οι διοικούντες ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν για το καλό της ομάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια