Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γεωργιάδης στα panionianea.gr: «Δείξαμε σοβαρότητα και συνέπεια, η συγκέντρωση μας τώρα στην Προοδευτική»

Για την άνετη εκτός έδρας νίκη του Ιστορικού επί του Περαμαϊκού  μίλησε στα panionianea.gr ο Κώστας Γεωργιάδης

Για την άνετη εκτός έδρας νίκη του Ιστορικού επί του Περαμαϊκού μίλησε στα panionianea.gr ο Κώστας Γεωργιάδης

Ο προπονητής του Πανιωνίου ανέφερε αρχικά πως η ομάδα του αντιμετώπισε με σοβαρότητα τον αντίπαλο της, ο οποίος δίνει την δικιά της... μάχη παραμονής: 

"Άλλη μια νίκη για την ομάδα μας. Οφείλαμε να δείξουμε σοβαρότητα και συνέπεια απέναντι σε έναν αντίπαλο που δίνει τον δικό του αγώνα επιβίωσης στην κατηγορία. Γρήγορα η συγκέντρωση μας στην επόμενη απαιτητική αναμέτρηση με την Προοδευτική στο σπίτι μας", ήταν τα λόγια του Έλληνα coach.

Εν συνεχεία, αναφερόμενος στο γεγονός πως ο Πανιώνιος είναι αποτελεσματικός και βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει τα παιχνίδια μακριά από την έδρα του, τόνισε: 

"Είναι σπουδαίο για την ομάδα μας να παίρνει νίκες στους εκτός έδρας αγώνες και μάλιστα να ανταποκρίνεται και στις ιδιαιτερότητες του καθενός. Δείχνουμε ιδιαίτερο σεβασμό σε όλες τις ομάδες και τις αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη προσήλωση".

Τέλος, ο Κώστας Γεωργιάδης ερωτηθείς για το επόμενο παιχνίδι με την Προοδευτική και αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα για τον Πανιώνιο, αφού η ομάδα του Κορυδαλλού είναι η μοναδική φέτος που έχει κερδίσει τον Ιστορικό, απάντησε ξεκάθαρα: 

"Όχι δεν καμία ιδιαιτερότητα το συγκεκριμένο ματς. Η προοδευτική είναι μια ιστορική ομάδα που κάνει τον δικό της αγώνα. Θα προετοιμαστούμε όπως σε όλους τους αγώνες".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια