Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος-Μύκoνος: Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας!!

Πρωτοφανή είναι τα μέτρα ασφαλείας που ανακοίνωσε η Αστυνομία για το εντός έδρας αγώνα του Πανιωνίου με την Μύκονο

Πρωτοφανή είναι τα μέτρα ασφαλείας που ανακοίνωσε η Αστυνομία για το εντός έδρας αγώνα του Πανιωνίου με την Μύκονο (04/11, 16:00).

Όσα, λοιπόν, αποφασίστηκαν πραγματικά ξεπερνούν τα όρια της λογικής. Είναι λες και οι... ετοιμασίες που γίνονται από τις αστυνομικές αρχές έχουν να κάνουν με έναν αγώνα τύπου "Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός". Είναι λες και βάζουν τον κόσμο του Πανιωνίου να περάσει... εξετάσεις!

Και όλα αυτά χωρίς κανέναν λόγο, αφού είναι γνωστό πως ο κόσμος του Ιστορικού γεμίζει το γήπεδο, χωρίς να προκαλεί προβλήματα. Ακόμα και στην εντός έδρας ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Ελευθερούπολη όλα κύλησαν ομαλά, με τον κόσμο μάλιστα να χειροκροτει και τον αντίπαλο για τη νίκη του. 

Μαλιστα αξίζει να σημειωθεί πως στα περσινά παιχνίδια του Πανιωνίου με την Μύκονο, όπου παιζόταν και η άνοδος, δεν έγινε το παραμικρό σε ένα μικρότερο και κατάμεστο γηπεδο. Όπου οι φίλοι των φιλοξενούμενων έκατσαν και δίπλα δίπλα με τους φίλους του Ιστορικού. Στο φινάλε του αγώνα ο προπονητής της Μυκόνου έφτασε μέχρι τους Πάνθηρες να τους χειροκροτησει για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. 

Ο κόσμος του Πανιωνίου είναι δεδομένο πως και πάλι θα δημιουργήσει μοναδική ατμόσφαιρα, χωρίς να γίνει το παραμικρό. Αλλά τέτοιες κινήσεις και αποφάσεις δυναμιτίζουν το κλίμα χωρίς κανένα λόγο...

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του Πανιώνιου και βγάλτε τα συμπεράσματα σας...: 

"Κατόπιν της σύσκεψης που έγινε την Πέμπτη (2/11) με την Αστυνομία, παρουσία εκπροσώπων της ΚΑΕ Πανιώνιος και του Α.Ο Μυκόνου, αποφασίστηκαν τα κάτωθι για τον αγώνα του Σαββάτου (4/11-16:00) ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Κ.Γ Κροίσος Πέρσης 

Α. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να διαθέσει ΟΓΔΟΝΤΑ (80) εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ομάδα, ονομαστικοποιημένα / αριθμημένα από το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτήρια .

Β.Τα λεωφορεία και των δύo οαποστολών μετά την αποβίβαση των επιβατών τους, να αποχωρήσουν και να σταθμεύσουν σε ασφαλή χώρο φρουρούμενα.

Γ.Οι θύρες του Κ.Γ.ΚΡOΙΣΟΣ ΠΕΡΣΗΣ, την ημέρα του αγώνα (04/11/2023), να ανοίξουν μιάμιση (1,5) ώρες νωρίτερα, ήτοι την 14:30΄ώρα.

Δ. Να αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Κ.Γ. ΚΡΟΙΣΟΣ ΠΕΡΣΗΣ ,φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν ονομαστικό εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα.

Ε. Από τις διατιθέμενες προς το σκοπό αυτό αστυνομικές δυνάμεις (περιπολίες κ.λ.π.) να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους θεατές, περιμετρικά του Κ.Γ.ΚΡΟΙΣΟΣΠΕΡΣΗΣ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευτικών ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

ΣΤ. Απαγορεύεται η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές, καθώς και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς, σε γυάλινες, μεταλλικές, κ.λ.π.συσκευασίες,πλην πλαστικών και χάρτινων σύμφωνα μετην 1/2007 Αγορανομική Διάταξη.

– Να απαγορευτεί η προσφορά οινοπνευματωδών ποτών από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται εντός της αθλητικής εγκατάστασης 4 ώρες πριν και 2 ώρες μετά την διεξαγωγή τηςαθλητικής συνάντησης.

Ζ. Να μην επιτραπεί η είσοδος στο Κ.Γ. ΚΡΟΙΣΟΣ ΠΕΡΣΗΣ, θεατών που φέρουν πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Η.Σε περίπτωση που αναρτηθούν στις κερκίδες πανό,κατά τρόπο τέτοιο που να δυσχεραίνουν το έργο του συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας που έχει εγκατασταθεί στο Γήπεδο ή πανό που περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο αυτά να απομακρύνονται με μέριμνα της γηπεδούχου ομάδας και κατόπιν συνεννόησης με τον Επικεφαλής των Αστυνομικών δυνάμεων

Θ. Να μην επιτραπεί η είσοδος στο Κ.Γ. ΚΡΟΙΣΟΣ ΠΕΡΣΗΣ ,την ημέρα του αγώνα του ιδιωτικού προσωπικού ασφαλείας που θα προσληφθεί από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ πριν από την ανάπτυξη των Αστυνομικών δυνάμεων." 

Δεν υπάρχουν σχόλια