Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυριαρχικός Πανιώνιος... ισοπέδωσε την Mύκονο!

Ένας εξαιρετικός Πανιώνιος επικράτησε με 86-61 της Μυκόνου στο κατάμεστο κλειστό του Μίλωνα και έφτασε στην 4η νίκη του σε έξι παιχνίδια.  O...

Ένας εξαιρετικός Πανιώνιος επικράτησε με 86-61 της Μυκόνου στο κατάμεστο κλειστό του Μίλωνα και έφτασε στην 4η νίκη του σε έξι παιχνίδια. 


O Iστορικός πεαγματοποίησε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερος από την Μύκονο, η οποία πριν το τζάμπλ του αγώνα μέτραφε το απόλυτο των νικών στις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Οι κυανέρυθροι δεν έδωσαν το παραμικρό δίκαίωμα στον αντίπαλο τους και πήραν μία νίκη πολύ πιο εύκολη απ' όσο θα περίμεναν πολλοί.

Το παιχνίδι 

Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν ο κυρίαρχος στο παρκέ. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Ταυρόπουλου ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και στην δεύτερη περίοδο είχε μονίμως την διαφορά σε διψήφια νούμερα. Σκορ ημιχρόνου το 42-29 για τον Ιστορικό.

Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τον Πανιώνιο ακόμα πιο συγκεντρωμένο και ορεξάτο. Οι κυανέρυθροι στο τέλος της περιόδου είχαν προβάδισμα 20 πόντων (66-46).

Ο Ιστορικός ήταν ασταμάτητος και στην τελευταία περίοδο. Οι παίκτες του Ταυρόπουλου με το πόδι πατημένο στο γκάζι είχαν υπό απόλυτο έλεγχο και την διαφορά σε υψηλά επίπεδα. 

Η νίκη για τον Πανιώνιο ήρθε τελικά πολύ εύκολα με το τελικό 89-61.

Το φινάλε βρήκε ομαδα και κόσμο να πανηγυρίζουν τη σημαντική νίκη.

Πανιώνιος-Μύκονος 86-61

Διαιτητές: Τσαρούχα-Χριστινάκης-Αγγελής (Ντάβαρης)

Δεκάλεπτα: 22-13, 42-29, 66-46, 86-61

Πανιώνιος (Ταυρόπουλος): Ζανλουί 6, Σκάνδαλος, Μιλεντίγεβιτς 15 (3), Δημητρακόπουλος 4, Παπαδιονυσίου 7 (1), Αντωνάκης 5 (1), Χάλαρης 5, Κακλαμανάκης 12, Βουγιούκας 11 (1), Βεργίνης 12 (2), Βαφειάδης, Γκίκας 9 (1). 

Μύκονος (Τζήμας): Χουχούμης 8, Σταμάτης 2, Γαβρίλης, Καψαλός 6 (1), Καμάρας 8, Σπυρόπουλος 4, Κονταράτος, Διαμαντάκος 11, Βοϊτσιεχόβσκι 3 (1), Πατσέκο-Ορτίθ 11 (2), Παύλος 6 (2), Ευστρατίου 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια