Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος ΓΣΣ: Όμοφωνη απόφαση για ίδρυση KAE

Εγκρίθηκε, όπως αναμενόταν, από την Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου ΓΣΣ η δημιουργία ΚΑΕ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εγκρίθηκε, όπως αναμενόταν, από την Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου ΓΣΣ η δημιουργία ΚΑΕ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως έγινε γνωστό, αποφασίστηκε ομόφωνα "η δρυση Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΚΑΕ) με μετοχικό κεφάλαιο ύψους 150.000) ευρώ".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Δυνάμει της από 03.09.2023 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του σωματείου μας, κατά την οποία παραστάθηκαν τα 2/3 των Μελών του, αποφασίστηκαν ομόφωνα τα ακόλουθα:

1. Η ίδρυση Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΚΑΕ) με μετοχικό κεφάλαιο ύψους εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ και αξία εκάστης ονομαστικής μετοχής ένα (1) ευρώ.
2. Ορίστηκε κατά τα προβλεπόμενα στην παρ.4 του άρθρου 64 του ν.2725/1999 πενταμελής προσωρινή επιτροπή μέχρι την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου της νέας ΚΑΕ, αποτελούμενη από τους Θοδωρή Ντάντο, Άλκηστις Μπόζοβιτς, Νικήτα Βέλλη, Βασίλη Καράβολα, Μενέλαο Δημητρίου.
Οι διαδικασίες για την ίδρυση της ΚΑΕ πρόκειται να κινηθούν άμεσα, με στόχο τη συμμετοχή της στη νέα αγωνιστική περίοδο."

Δεν υπάρχουν σχόλια