Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική... τεσσάρα για τον Iστορικό!

Φιλική νίκη στα Βριλήσσια με 4-0 επί του τοπικού Κενταύρου πήρε ο Ιστορικός

Φιλική νίκη στα Βριλήσσια με 4-0 επί του τοπικού Κενταύρου πήρε ο Ιστορικός, μια εβδομάδα πριν την σέντρα της Γ’ Εθνικής. Το ματς είχε διάρκεια 120 λεπτών!

Ο Πανιώνιος αντιμετώπισε μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα,η οποία έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία που θα αγωνιστεί (Α’ ΕΠΣΑ).

Σε όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Γεωργιάδη ήταν αυτή που είχε τον πλήρη έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Η διπλή ζώνη άμυνας των γηπεδούχων όμως έβαλε δύσκολα στους κυανέρυθρους, οι οποίοι στο πρώτο 45λεπτο δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική τους ενέργεια.

Την… λύση έδωσε ο Γεμιστός στο 58’, με τον επιθετικό του Ιστορικού να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και ασίστ του Ιγνατίδη. 

Ο Πανιώνιος δημιούργησε και άλλες κλασικές ευκαιρίες για γκολ, με τους Ιγνατίδη και Γεμιστό, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν σε γενικές γραμμές καλή αμυντική λειτουργία. 

Στο 83’ ο Ιστορικός κατάφερε να βρει και δεύτερο τέρμα, με καρφωτή κεφαλιά του Τσιμπόκα, ύστερα από φοβερή σέντρα ακριβείας του Εμπρά.

Στο έξτρα μισάωρο ο Πανιώνιος έκανε νωρίς το 3-0 με σκόρερ τον Χριστόπουλο, ενώ λίγο αργότερα και ο Εμπρά βρήκε δίχτυα, γράφοντας το τελικό 4-0.

Η αρχική ενδεκάδα του Πανιωνίου: Σκαφίδας, Διονέλλης, Κουφουδάκης (46’ Παυλάκης), Ποτουρίδης, Καλύβας (20’ λ.τρ. Ζούλιας), Μπουρλάκης, Στούπης, Μπρέγκου, Γροντής, Γεμιστός, Ιγνατίδης.

Έπαιξαν και οι: Εμπρά, Τσιμπόκας, Γλυνός, Πότσι, Χριστόπουλος, Παχατούρας, Τσιμιδόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαχαραλάμπους.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια