Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Tα θετικά στοιχεία από το φιλικό με τον Oλυμπιακό Β'

Ο Γιώργος Καρμίρης παρακολούθησε την εκτός έδρας φιλική νίκη του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού Β'

Ο Γιώργος Καρμίρης παρακολούθησε την εκτός έδρας φιλική νίκη του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού Β' και παραθέτει κάποια από τα θετικά στοιχεία που παρατήρησε....

  • Αρχικά, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι του φετινού Πανιωνίου που παρακολούθησα. Στα προηγούμενα, λόγω διακοπών, δεν μπόρεσα να είμαι στο γήπεδο.
  • Πάμε τώρα στα όσα είδαμε στο παιχνίδι που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο όπου η ομάδα του Γεωργιάδη επικράτησε με 3-2.
  • Προφανώς και στα φιλικα παιχνίδια δεν έχει ουσιαστική σημασία το αποτέλεσμα, αλλά η εικόνα μιας ομάδας και η βελτίωση που δείχνει από ματς σε ματς. 
  • Ο Πανιώνιος, λοιπόν, αντιμετώπισε έναν αντίπαλο ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Superleague 2, διαθέτει πολύ ταλέντο και πρόκειται για νεαρούς επαγγελματίες αθλητές, οι οποίοι είναι επιλεγμένοι από την ομάδα τους. 
  • Στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού ο Πανιώνιος παρουσίασε ένα ιδιαίτερα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Έπαιξε με την μπάλα κάτω, ήταν πιεστικός προς τον αντίπαλο, υπέβαλε την ρυθμό του, σκόραρε δύο τέρματα και γενικότερα είχε μια άκρως ενθαρρυντική εικόνα.
  • Φαίνεται πως αυτά που δουλεύει ο coach με τους παίκτες του καθημερινά στις προπονήσεις πλέον βγαίνουν και στους αγώνες και σίγουρα αυτό είναι κάτι για το οποίο ο Γεωργιάδης θα είναι χαρούμενος. 
  • Φυσικά και δεν ήταν όλα θετικά. Η άμυνα του Πανιωνίου σε αρκετές περιπτώσεις δέχτηκε πίεση και ειδικά στις αρχές και στα τέλη του δεύτερου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός είχε αρκετές τελικές προσπάθειες τόσο εντός όσο και εκτός περιοχής. Φάσεις στις οποίες η κυανέρυθρη άμυνα θα έπρεπε να αντιδράσει καλύτερα και αυτό είναι ένα μέρος της δουλειάς που χρειάζεται βελτίωση. 
  • Βέβαια, μέσα από αυτές τις ευκαιρίες του αντιπαλου, είδαμε τον Σκαφίδα να αντιδράει εξαιρετικά. Ο τερματοφυλακας του Ιστορικού έδειξε φοβερά αντανακλαστικά και έβγαζε σιγουριά κάτω από εστία της ομάδας. Ένας πραγματικά πολύ καλός τερματοφύλακας.
  • Γενικότερα η ομάδα ήταν καλή στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ιδίως όσο έπαιζαν οι θεωρητικά βασικοί και πριν γίνουν οι μαζεμένες αλλαγές, που όπως είναι λογικό άλλαξαν λίγο τον ρυθμό του αγώνα. 
  • Είδαμε επίσης τον Γροντή σε ρόλο δεξιού χαφ-εξτρεμ να τα πηγαίνει περίφημα. Πέτυχε δύο τέρματα (το ένα με πέναλτι), αλλά κυρίως έτρεξε, πίεσε, μάρκαρε, στοιχεία που αν βάλει για τα καλά στο παιχνίδι του, τότε σιγουρα θα παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο και πιο ουσιαστικό αγωνιστικό πρόσωπο φέτος.
  • Οι νεοαποτηθέντες έδειξαν σε μεγάλο βαθμό γιατί αποκτήθηκαν και τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας, ενώ και οι "παλιοί" απέδειξαν γιατί ήταν απαραίτητοι και για τη νέα σεζόν.
  • Δεν θα πω για κάθε παίκτη ξεχωριστά, είναι νωρίς ακόμα να αναλύσουμε πράγματα και καταστάσεις. Άλλωστε, μπροστά μας έχουμε ολόκληρη τη σεζόν για να λέμε και να τα γράφουμε όλα. Αυτή τη στιγμή, στα φιλικά παιχνίδια σημασία έχει η γενική εικόνα της ομάδας.
  • Ξαναλέω, η εικόνα της ομάδας στο συγκεκριμένο φιλικό ήταν θετική, όμως σαφώς και υπάρχουν ακόμα πολλά να βελτιώσει και αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους μας το προπονητικό τιμ. Άλλωστε, αυτό έλεγε και ο Κώστας Γεωργιάδης μετά το ματς "χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά", δείχνοντας με αυτό το τρόπο πως άπαντες στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να συνεχίζουν την καλή προετοιμασία, ώστε ο Πανιώνιος να είναι έτοιμος στις 10 Σεπτεμβρίου, στο ξεκίνημα της Γ' Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια