Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Γλυνός... μεγάλωσε και επιστρέφει για την άνοδο! (photos)

Ένας παλιός γνώριμος επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη.

Ένας παλιός γνώριμος επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Σπύρο Γλυνό, ο οποίος συμφώνησε με την διοικούσα επιτροπή και φοράει ξανά την κυανέρυθρη φανέλα με σκοπό φυσικά να επιστρέψει με τον Ιστορικό στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο 25χρονος, πλέον, εξτρέμ είναι ένας παίκτης που γνωρίζει καλά τι πάει να πει Πανιώνιος, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και μάλιστα το 2017 είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τότε ο Γλυνός ήταν 19 ετών, νεαρός, ταλαντούχος, ελπιδοφόρος, αλλά χωρίς εμπειρίες. Σήμερα είναι 25, με αρκετές και σημαντικές παραστάσεις -κυρίως- από την δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (έχει και 10 συμμετοχές στην Superleague 1), σαφώς πιο έτοιμος και έμπειρος ποδοσφαιριστής και έτοιμος να βοηθήσει σημαντικά τον Ιστορικό τη νέα σεζόν, με στόχο φυσικά την πολυπόθητη  άνοδο!

Η απόκτηση του, βέβαια, μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν, καθώς για τον παίκτη υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, περισσότερο της Superleague 2, όμως οι άνθρωποι του Πανιωνίου κινήθηκαν σωστά και απέσπασαν την υπογραφή του.

Φωτογραφία του Σπύρου Γλυνού από προπόνηση του Πανιωνίου το 2017

Ο Γλυνός μετά την υπογραφή και την επιστροφή του στον Πανιώνιος



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια