Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπουδαία κίνηση με Γλυνό ο Iστορικός! (pic)

Σε μία πολύ σημαντική μεταφραφική κίνηση προχώρησε ο Ιστορικός.

Σε μία πολύ σημαντική μεταφραφική κίνηση προχώρησε ο Ιστορικός.

Οι κυανέρυθροι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σπύρου Γλυνού, βάζοντας στην μηχανή τους έναν πολύ ικανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα γνωρίζει καλά τι σημαίνει Πανιώνιος, αφού προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο 25χρονος εξτρέμ έχει αγωνιστεί τόσο στην Σούπερ Λιγκ 1, όσο και στην δεύτερη κατηγορία, με την τελευταία του ομάδα να είναι η ΑΕΛ.

Πλέον το ρόστερ της ομάδας, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, έχει κλείσει, με τον Πανιώνο να κινείται πολύ δυνατά στο μεταγραφικό "παζάρι" και θεωρωτικά να έχει δημιουργήσει έναν ιδιαίτερα ισχυρό σύνολο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για την απόκτηση του Γλυνού:

"Η Διοικούσα επιτροπή του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Σπύρου Γλυνού στη Νέα Σμύρνη.

Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός προέρχεται από το τμήματα υποδομής της ομάδας μας με την οποία έκανε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο τη σεζόν 2017-18 στις αναμετρήσεις των προκριματικών του Europa League με την Μακάμπι Τελ Αβιβ. Μετά τον Ιστορικό αγωνίστηκε με την ομάδα της Καλλιθέας και τον Διαγόρα Ρόδου. Από την σεζόν 2020-2021 ανήκε στην ΑΕΛ με την οποία συμμετείχε τόσο στο πρωτάθλημα της Super League 1 όσο και σε εκείνο της Super League 2.
Σπύρο, καλώς ήρθες ξανά στην οικογένεια μας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια