Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ιγνατίδης στα panionianea.gr: «Τιμή μου ο Πανιώνιος, πρώτος στόχος η άνοδος!»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου παραχώρησε στα panionianea.gr o Hλίας Ιγνατίδης .

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου παραχώρησε στα panionianea.gr o Hλίας Ιγνατίδης.

Ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν αποτέλεσε το πρώτο «κανόνι» της Γ' Εθνικής σημειώνοντας 26 τέρματα με την φανέλα του Καμπανιακού, μίλησε για την επιλογή του να αποδεχτεί την πρόταση του Ιστορικού και έθεσε τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής αρχικιά τόνισε: «Αποτελεί τιμή για εμένα να φορέσω αυτή την φανέλα, την φανέλα του Πανιωνίου. Όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει πρόταση από τέτοιο σύλλογο δεν νομίζω να έχει ενδοιασμούς για το αν θα δεχτεί ή όχι».

Εν συνεχεία, ο Ιγνατίδης, αναφερόμενος στους στόχους που θέτει με τη νέα του ομάδα, ανέφερε: «Αρχικά, θα ήθελα να έχουμε την υγεία μας και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Φυσικά και θέλω να σκοράρω όσο πιο πολύ μπορώ, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα, Να υλοποιήσουμε τους στόχους μας βήμα-βήμα. Πρώτος στόχος είναι η άνοδος στην Β' Εθνική. Δεύτερος στόχος για εμένα να βγω πρώτος σκόρερ με ομαδικό πνεύμα και γιατί όχι να πάμε όλοι μαζί εκεί που ανήκει η ομάδα, στην Α' Εθνική».

Ο χαρισματικός σκόρερ γνωρίζει καλά τι σημαίνει Πανιώνιος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πανιώνιος είναι η πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας. Έχει βαριά φανέλα η ομάδα, άρα χρειάζεται και διπλή προσπάθεια μέσα στο γήπεδο. Θα δίνω το 100% μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είμαστε όλοι μια οικογένεια».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια