Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπουδαία ενίσχυση με τoν... αρχισκόρερ Hλία Ιγνατίδη! (pic)

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανιώνιος! 

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανιώνιος! 

Συγκεκριμένα, οι κυανέρυθροι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ηλία Ιγνατίδη. 

Πρόκειται, για τον 26χρονο σέντερ φορ, ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ σε ολόκληρη την Γ' Εθνική, σημειώνοντας 25 γκολ και κατακτώντας το πρωτάθλημα στον 1ο Όμιλο και παράλληλα την άνοδο με την φανέλα του Καμπανιακού! 

Μαλιστα και την προηγούμενη χρονιά ο ικανότατος ποδοσφαιριστής ειχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στον 2ο όμιλο ως παίκτης του Ποσειδώνα Μηχανιώνας. 

Ο υψηλόσωμος επιθετικός (1.91μ.) ανδρώθηκε στις Ακαδημίες των Άρη και Ολυμπιακού, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα, Μακεδονικό, Βάσας (Ουγγαρία), Λέφσκι Κάρλοβο (Βουλγαρία), Μακεδονικό, Καμπανιακό κ.α. 

Με την απόκτηση του Ιγνατίδη και με δεδομένο πως ήδη έχουν αποκτηθεί οι Γεμιστός, Χριστόπουλος, οι κυανέρυθροι ενισχύονται πάρα πολύ στον επιθετικό τομέα, ενώ θυμίζουμε πώς έχει ανανεωσει και ο Τσιμπόκας. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

"Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανιώνιου Γ.Σ. Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργίας της με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Ιγνατίδη.

Ο 26χρονος κεντρικός επιθετικός που την περασμένη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα ως πρώτος σκόρερ όλης της Γ εθνικής με την ομάδα του Καμπανιακού σκοράροντας 25 γκολ γίνεται ένα ακόμα επιθετικό «όπλο» στην φαρέτρα του coach Γεωργιάδη!

Ο Ιγνατίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη, μεταπήδησε στην κ20 του Ολυμπιακού, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην Βάσας (Ουγγαρία), στην Λέφσκι Κάρλοβο (Βουλγαρία), Ποσειδών Μηχανιώνας, Άρη Παλαιοχώρας και Μακεδονικό!

Ηλία καλώς όρισες στην οικογένεια μας!"

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια