Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Eφυγαν» περισσότερα από 350 διαρκείας στις πρώτες τρεις ημέρες!

Με άκρως ικανοποιητικούς ρυθμούς κύλησε το πρώτο τριήμερο της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας

Με άκρως ικανοποιητικούς ρυθμούς κύλησε το πρώτο τριήμερο της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου.

Περισσότεροι από 350 άνθρωποι (353 για την ακρίβεια) ήδη προμηθεύτηκαν το διαρκείας τους και έχουν εξασφαλίσει την θέση τους στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για το νέο πρωτάθλημα.

Ο παραπάνω αριθμός, λοιπόν, είναι ιδιαίτερα θετικός γι' αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που τα διαρκείας έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και φυσικά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμαίνεται να αυξηθεί ιδιαίτερα. Άλλωστε, παραδοσιακά, όσο πιο πολύ πλησιάζουμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος, τόσο περισσότερο η κίνηση αυξάνεται. 

Το πολύ σημαντικό φέτος είναι πως με το... καλημέρα, ο κόσμος του Πανιωνίου δείχνει την στήριξη και την πίστη του προς την ομάδα, με μοναδική ευχή φυσικά να καταφέρει ο Ιστορικός να πάρει την πολυπόθητη άνοδο! 

Θυμίζουμε, ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας πραγματοποιείται από το Panionios official store, Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-21:00 και Σάββατο 10:00-14:00.
Οι τιμές τους ανά θύρα είναι οι εξής:
-θύρα 2: 70€
-θύρα 4: 90€
-θύρα 5-6: 150€
-θύρα vip: 300€

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Καλημέρα σας, είμαι Πειραιώτης "γαβρος", αλλά συμπαθώ τον Πανιώνιο. Άλλωστε τώρα μένω Παλαιό Φάληρο και το γήπεδο του Πανιωνίου είναι δύο βήματα. Συμπερασματικά αν οι πάνθηρες δεν τρώνε "γάβρους" θα σας επισκεφθώ για ένα διαρκείας.
    Εύχομαι καλή πορεία στον Πανιώνιο, ένας Πειραιώτης Ολυμπιακός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τιμές έχουν ξεφύγει λίγο! Είναι παρόμοιες με τις τιμές που είχαμε την τελευταία χρονιά στην SuperLeague , ενώ είμαστε στη γ' εθνική με ένα μικρό παραθυράκι ανόδου λόγω του σκανδάλου με το στοίχημα. Θεωρώ ότι η 2 θα έπρεπε να είναι μαξ στα 50 € και η 4 στα 70 € οι άλλες πάντα ήταν λουξ καταστάσεις ας έχουν ότι τιμές θέλουν αν θέλουμε όμως μαζική προσέλευση σε συνδυασμό με την κατηγορία που αγωνιζόμαστε δεν μπορούμε να ζητάμε κόσμο με τιμές Σουπερλίγκ στο χώμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή