Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προς αποχώρηση o Σαχπατζίδης από τον Πανιώνιο!

Μία απρόσμενη εξέλιξη προέκυψε στον μπασκετικό Πανιώνιο τις τελευταίες ώρες.

Μία απρόσμενη εξέλιξη προέκυψε στον μπασκετικό Πανιώνιο τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, ο Γιάννης Σαχπατζίδης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, παρά το γεγονός πως πρόσφατα ειχε ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας του!

Όπως φαίνεται, ο 29χρονος ψηλός ζήτησε να αποχωρήσει, διότι θεώρησε πως δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα μετά την απόκτηση του Κακλαμανάκη, ενώ θυμίζουμε πώς στην θέση του σέντερ έχει αποκτηθεί και ο Βύρλας.  Προφανώς, ο "Σάχπα" πιστεύει πως ο χρόνος του τη νέα σεζόν θα είναι περιορισμένος και γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να αποχωρήσει. 

Να σημειωθεί πάντως πως όταν είχε υπογράψει την ανανέωση του με τον Πανιώνιο του είχε τονιστεί από τους κυανέρυθρους πως ο ρόλος του και φέτος θα ήταν εξίσου σημαντικός με πέρυσι. Η εν συνέχεια ενίσχυση της ομάδας, όμως, στην θέση "5" φαίνεται πως οδήγησε τον έμπειρο αθλητή αυτή την απόφαση. 

Ακόμα επίσημη ενημέρωση για το θέμα δεν υπάρχει, κάτι που ενδεχομένως να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Μένει να φανεί λοιπόν, εφόσον επιβεβαιωθεί και επίσημα η αποχώρηση του Σαχπατζίδη (και δεν αλλάξει κάτι), αν ο Πανιώνιος θα προχωρήσει για την απόκτηση αλλού παίκτη για την θέση των ψηλών.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια