Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Oργή για τη διαιτησία, «αγώνας» ως το φινάλε!

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Μύκονο ο Πανιώνιος έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει την πρώτη θέση της βαθμολογ...

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Μύκονο ο Πανιώνιος έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας. 

Στο κυανέρυθρο στρατόπεδο υπάρχει στεναχώρια για το γεγονός πως η ομάδα δεν κατάφερε να φύγει με το "τρίποντο" από το νησί των ανέμων, όμως παράλληλα υπάρχει και οργή για τα διαιτητικά... κατορθώματα του Αλατσάκη! 

Χωρίς υπερβολή ο ρέφερι από την Πειραιά ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της κυριακάτικης αναμέτρησης. Με τα ανεκδιήγητα σφυρίγματα του προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Έπετρεψε πολλές φορές το σκληρό παιχνίδι στους παίκτες της Μυκόνου, "χάρισε" κίτρινες κάρτες, ανέχτηκε τις πολλές καθυστερήσεις των γηπεδούχων στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα χωρίς ουσιαστικά να παίζεται καθόλου ποδόσφαιρο και γενικότερα είχε χάσει εντελώς τον έλεγχο του αγώνα. Χαρακτηριστική είναι η φάση του 90ου λεπτού. Εκεί, όπου βγάζει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αρκούδα, αλλά ξεχνάει να τον αποβάλει! Αν οι παίκτες του Πανιωνίου δεν του... θύμιζαν πως ο αμυντικός του Μυκόνου είχε ήδη μια κάρτα και έπρεπε να αποβληθεί, τότε ο Αρκούδας θα συνεχιζε να αγωνίζεται κανονικά. Να αναφέρουμε επίσης και τις συνεχείς αλλαγές αποφάσεων ανάμεσα σε διαιτητή και επόπτες, καθώς όπως φάνηκε οι τρεις τους δεν τα... πολυέβρισκαν κατά την διάρκεια του αγώνα! Μία τραγική διαιτησία, εις βάρος του Ιστορικού, σε ένα κομβικό ματς! 

Από εκεί και περα, άπαντες στον Πανιώνιο ξεκαθαρίζουν πως η ομάδα θα δώσει τον αγώνα της, θα παλέψει με όλες της δυνάμεις της ως το φινάλε, για να καλύψει το χαμένος έδαφος και να επανέλθει στην κορυφή. Στόχος είναι το "4Χ4", με την ελπίδα όλα τα παιχνίδια του ομίλου να παιχτούν καθαρά στους αγωνιστικούς χώρους, χωρίς να έχουμε τις γνωστές "ομορφίες" του ελληνικού ποδοσφαίρου...


Φωτογραφία από sportcyclades

Δεν υπάρχουν σχόλια