Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανετη νίκη στο Περιστέρι και τώρα Playoff

Η ομάδα Πόλο γυναικών του Πανιωνίου νίκησε εκτός έδρας το Περιστέρι με σκορ 3-15

Η ομάδα Πόλο γυναικών του Πανιωνίου νίκησε εκτός έδρας το Περιστέρι με σκορ 3-15 στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Οι Κυανέρυθρες ήταν σαρωτικές από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενες με 6-1 σκόρ. Η ομάδα του Περιστερίου σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να κοντράρει τον Πανιώνιο και έτσι ηττήθηκε πολύ εύκολα. Για την ομάδα του Πανιωνίου κορυφαίες ήταν η Μπογκατσένκο και η Κώτσια με 4 γκολ.

Με αυτή του τη νίκη ο Ιστορικός έκλεισε ιδανικά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερματίζοντας στην 6η θέση με 36 βαθμούς. Η ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου επικεντρώνεται από εδώ και στο εξής στα Playoff του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει μετά το Πάσχα την ομάδα του Εθνικού. 

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-2, 1-4, 0-5

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Βαγγέλης Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου, Φραγκάκη, Γροζοπούλου, Αποστολίδου, Κωνσταντοπούλου, Λουκοπούλου, Μπερίκου 1, Πέττα 1, Μπεκρή, Κάσσαρη, Γκοτζιά 1, Ελ. Σκαρμούτσου, Παπασηφάκη, Βας.Σκαρμούτσου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Μήτσου, Κάσεϊ 1, Ιφιγένεια Μαυρωτά, Μπογκατσένκο 4, Κοτσάφτη 2 , Μαστρόκαλλου, Θωμοπούλου, Ευαγγελία Λούδη 1, Κώτσια 4, Αναστασία Λούδη 2, Δήμητρα Παπαναστασίου 1, Κάτσιου, Λυδία Μαυρωτά, Καραγιάννη, Νούζη.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Επιμέλεια: Θανάσης Σχοινάς

Δεν υπάρχουν σχόλια