Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος - Περιστέρι στo κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Τετάρτη 5/4 στις 20.30 στο κλειστό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης την ομάδα του Περιστερίου

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Τετάρτη 5/4 στις 20.30 στο κλειστό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης την ομάδα του Περιστερίου για την πρώτη αγωνιστική των Playoff του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Η πρόκριση στην επόμενη φάση των Playoff κρίνεται στις τρείς νίκες.

Ο Ιστορικός με τη νίκη του με 17-13 επι του ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς και αντιμετωπίζει το Περιστέρι που τερμάτισε στην 5η θέση με 39 βαθμούς. Μια ομάδα που καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς έβαλε δύσκολα στον Πανιώνιο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Περιστέρι ήταν εκείνο που απέκλεισε τον Ιστορικό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος. Μόνο αμελητέα ποσότητα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως αντίπαλος για αυτό δεν χρειάζεται κανένας εφησυχασμός από την πλευρά των κυανέρυθρων. Με σοβαρότητα και συγκέντρωση, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα του Κώστα Δήμου, μπορεί να κατακτήσει τη νίκη και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση των Playoff. 

Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια των αθλητών του Πανιωνίου, ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλi Panionios Polo στο Youtube. 

Επιμέλεια: Θανάσης Σχοινάς

Δεν υπάρχουν σχόλια