Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σταυρόπουλος: «Θέλω πως και πως o Πανιώνιος να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία!»

Συνέντευξη στον Μάνο Φυρογένη και στο bnsports.gr  έδωσε ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου και νυν της Βαρτα Πόζναν Δημήτρης Σταυρόπουλος.

Συνέντευξη στον Μάνο Φυρογένη και στο bnsports.gr έδωσε ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου και νυν της Βαρτα Πόζναν Δημήτρης Σταυρόπουλος. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός παρόλο που εδώ και μια τριετία βρίσκεται μακριά από τη Νέα Σμύρνη αγωνιζόμενος στο εξωτερικό δεν ξεχνά τον αγαπημένο του Πανιώνιο και δήλωσε πολλά και ενδιαφέροντα για τον Ιστορικό στη συγκεκριμένη συνέντευξη.

Αρχικά στην ερώτηση τι θυμάται πιο έντονα από τον Πανιώνιο ο Σταυρόπουλος απάντησε:
«Το κλίμα των αποδυτηρίων. Το πόσο δεμένη ήταν η ομάδα μέχρι και την τελευταία μέρα πριν τον υποβιβασμό και την ιδιαιτερότητα των φιλάθλων. Έχω μεγαλώσει στις γειτονιές αυτές και μπορώ να το κατανοήσω απόλυτα αυτό που σου λέω».

Επειτα ρωτήθηκε για το τι σημαίνει για εκείνον Πανιώνιος. Ο Σταυρόπουλος απάντησε:
«Πολλά, πάρα πολλά. Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ επάγγελμα. Να παίξω τον πρώτο μου επαγγελματικό αγώνα. Είναι η ομάδα που αγαπώ από μικρός. Δεν μπορώ να στο περιγράψω με λόγια. Ακόμα και τώρα ψάχνω λινκ για να παρακολουθήσω αγώνες της ομάδας στη Γ΄ Εθνική. Θέλω πως και πως να επιστρέψει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία».
Στη συνέχεια ρωτήθηκε εαν ο σύλλογος αυτός έχει κάτι όντως τόσο μαγικό μπαίνοντας στα αποδυτήρια, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με εκείνον να απαντά:

«Έτσι ακριβώς είναι. Η ομάδα ανέκαθεν ήταν δυνατή και αυτό το οφείλει στην αύρα της. Πολλοί παίκτες έκαναν τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας τους όντας στον Πανιώνιο. Έχει μια δυναμική και ένα ειδικό βάρος αυτή η φανέλα που σου δίνει τεράστιο κίνητρο και ώθηση».
Τέλος, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο Σταυρόπουλος ήταν παρών και στον Πανιώνιο της Ευρώπης αλλά και του υποβιβασμού ο Μάνος Φυρογένης τον ρώτησε αν πίστευε ότι μπορούσε να συμβεί αυτό στον Ιστορικό.

Εκείνος απάντησε: «Δεν το πίστευα όχι, μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι. Για να είμαστε ειλικρινείς, αγωνιστικά ο Πανιώνιος σώθηκε. Αν δεν υπήρχε το -6, η ομάδα θα ήταν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όλοι οι παίκτες τα δώσαμε όλα, μέχρι και την τελευταία ανάσα και αυτό στο λέω έχοντας πλήρως το γνώθι σαυτόν. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Είναι κάτι που με στενοχωρεί καθώς μεγάλωσα στην ομάδα. Πιστεύω και ελπίζω ότι ο Πανιώνιος θα αναγεννηθεί μέσα από όλη αυτήν την κατάσταση και τα χτυπήματα που έχει δεχτεί. Όπως και να το κάνουμε, δεν λέγεται τυχαία '’Ιστορικός’’. Ο κάθε υγιής φίλαθλος θέλει τον Πανιώνιο στην Α’ Εθνική».

Πηγή:bnsports.gr 

Επιμέλεια: Θανάσης Σχοινάς

Δεν υπάρχουν σχόλια