Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τρελάθηκε με τον κόσμο του Πανιωνίου και ο Τσιτσιπάς! (pics)

Ο πολύ επιτυχημένος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι «Πάνθηρες»

Ο πολύ επιτυχημένος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι «Πάνθηρες» μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram.

Συγκεκριμένα η γνωστή αμερικάνικη σελίδα whistlesports είχε κοινοποιήσει βίντεο από την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοι του Πανιωνίου στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Ιστορικού. Αυτή της η ανάρτηση είχε πολλά αποθεωτικά σχόλια από Αμερικάνους ακολούθους της σελίδας που θεωρούσαν την ατμόσφαιρα και τον παλμό της κυανέρυθρης κερκίδας πολύ καλύτερο από οποιαδήποτε άλλο σε αμερικανικό στάδιο!! Μάλιστα στη εν λόγω δημοσίευση σχολίασε και ο πολύ γνωστός Λιθουανός μπασκετμπολίστας της Μονακό Ντονατας Μοτεγιούνας γράφοντας: «Μόνο αγάπη σε οπαδούς όπως αυτοί».

Η συγκεκριμένη δημοσίευση έπεσε και στην αντίληψη του Στέφανου Τσιτσιπα που όχι μόνο δεν την προσπέρασε αλλά την αναδημοσίευσε σε Instagram Story του εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τη στήριξη που δίνουν οι Έλληνες οπαδοί σε ένα άθλημα όπως το Πόλο και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Φυσικά έχοντας ως εκπροσώπους τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

Ο κόσμος του Ιστορικού και οι «Πάνθηρες» γίνονται αντικείμενο θετικού σχολιασμού σε Ευρώπη και Αμερική λαμβάνοντας αποθεωτικά σχόλια, γεγονός που δείχνει τη δυναμική τους και το πόσο θετικά διαφημίζουν και εκείνοι αλλά και ο Πανιώνιος συνολικά το ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό πόλο σε όλο τον κόσμο. 

Επιμέλεια: Θανάσης Σχοινάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια