Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Kανένας εφησυχασμός, συγκέντρωση και πίστη!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Είναι γεγονός πως ο Πανιώνιος στα τελευταία του παιχνίδια δείχνει ένα πολύ καλύτερο, πολύ βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο.

Η αρχή έγινε από το ματς της Γαστούνης όπου οι κυανέρυθροι παρουσιάστηκαν σοβαροί, πειθαρχημένοι και αποφασισμένοι για να πάρουν τη νίκη.

Ακριβώς τα ίδια στοιχεία έδειξε η ομάδα και στο καθοριστικό ματς με την Ρόδο. Εκεί, οι παίκτες του Ιστορικού έβγαλαν επίσης και περίσσιο πάθος, τσαμπουκά, αυταπάρνηση. Στοιχεία δηλαδή που είχαν λείψει στην μεγαλύτερη περίοδο της φετινής σεζόν και στοιχεία που είναι απαραίτητα για να πάρεις ένα ματς ειδικών συνθηκών, όπως ήταν αυτό με τους νησιώτες. 

Στη συνέχεια, ο Πανιώνιος πέρασε χωρίς δυσκολία από την πολύ δύσκολη έδρα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και την περασμένη Κυριακή επικράτησε εύκολα του αδύναμου Πανηλειακού. 

Είναι φανερό πως η ομάδα με τον Περικλή Παπαπανάγη στον πάγκο της, εκτός από διάταξη στον αγωνιστικό χώρο, έχει αλλάξει και νοοτροπία. Φαίνεται οι παίκτες να πιστεύουν περισσότερο στον εαυτό τους και το αγωνιστικό πλάνο που υπάρχει αποδίδει καρπούς. 

Φυσικά οι νίκες ανεβάζουν την ψυχολογία σε μια ομάδα, ειδικά όταν αυτές συνδυάζονται και με καλές εμφανίσεις. 

Μετά από 20 αγωνιστικές ο Πανιώνιος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με Ρόδο και Αιολικό και πλέον καλείται να υπερασπιστεί την θέση του, με το έργο του βέβαια μόνο εύκολο να μην είναι.

Οι κυανέρυθροι την προσεχή Κυριακή υποδέχονται τον τελευταίο και ουσιαστικά υποβιβασμένο Πανγυθεατικό, που όμως πρόσφατα έβαλε δύσκολα στον Αιολικό, ο οποίος χρειάστηκε να ανατρέψει την κατάσταση για να επικρατήσει με 2-1. Σαφώς και ο Πανιώνιος είναι το φαβορί στο ματς που ακολουθεί στη Νέα Σμύρνη, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου, όπως έκανε δηλαδή και κόντρα στον Πανηλειακό.

Αφού περάσει ο αγώνας με την ομάδα του Γυθείου, ο Πανιώνιος θα κοιτάξει το κομβικό παιχνίδι με την Μύκονο, στο νησί των ανέμων. Αυτό, όμως μπορεί ακόμα να περιμένει.

Με λίγα λόγια, ο Ιστορικός δεν πρέπει να παρασυρθεί ούτε από τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ούτε από το γεγονός πως ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός, καμία χαλάρωση. Ακόμα ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ίδια συγκέντρωση και πίστη και είμαι σίγουρος πως αν διατηρηθούν αυτά τα δύο στοιχεία, τότε ο Πανιώνιος στο τέλος της σεζόν θα χαμογελάσει!

ΥΓ: Η πρώτη τηλεοπτική διαδικτυακή μετάδοση του panionianea.gr στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια του Ιστορικού στέφθηκε με επιτυχία. Το σημαντικότερο ειναι οτι συνδυάστηκε με νίκη και καλό ποδόσφαιρο. Στο σύντομο χρονικό διάστημα που είχαμε, κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να μεταφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο εικόνα και ήχο στον φίλαθλο κόσμο του Πανιωνίου. Σίγουρα δεν έγιναν όλα τέλεια, αλλά κάθε φορά το αποτέλεσμα θα είναι όλο και καλύτερο. Μεράκι υπάρχει, η αγάπη για τον σύλλογο είναι τεράστια και συνεχίζουμε! 

ΥΓ1: Ξεχωριστό "ευχαριστώ" στον Αλέξη Σπυρόπουλο, που ανταποκρίθηκε άμεσα με χάρα στο κάλεσμα μας και χωρίς αμφιβολία έδωσε ξεχωριστό τόνο στον σχολιασμό του αγώνα. Πραγματικά τιμή για εμένα να βρίσκομαι δίπλα του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια