Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τραγωδία στα Τέμπη: Προς διεξαγωγή τo ευρωπαϊκό ματς στη Νέα Σμύρνη

Πολύ δύσκολη η μέρα της Τετάρτης (01/03), με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και το θάνατο τουλάχιστον 36 ανθρώπων

Πολύ δύσκολη η μέρα της Τετάρτης (01/03), με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και το θάνατο τουλάχιστον 36 ανθρώπων μετά από σύγκρουση επιβατικής με εμπορική αμαξοστοιχία.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τριήμερο εθνικό πένθος και αυτό σημαίνει ότι καμία αθλητική δραστηριότητα δεν θα διεξαχθεί εντός της χώρας. Όμως δεν έχουν τεθεί σε αναβολή οι δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του Πόλο που είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη, 1/3, στην Αθήνα και συγκεκριμένα αυτή του Πανιωνίου μες την Βάσας για το Euro Cup και της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό για το Champions League. 

Όπως είναι λογικό, ο αθλητισμός περνά σε δεύτερη μοίρα όταν χάνονται αθώες ζωές, όμως στην προκειμένη περίπτωση τα εν λόγω παιχνίδια είναι για ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ειδικά στην περίπτωση του Πανιωνίου έχει ήδη μεταβεί στην χώρα μας η Βάσας από την Ουγγαρία. Τις επόμενες ώρες θα έχουμε τις οριστικές απαντήσεις για το αν θα διεξαχθούν τα δύο ευρωπαϊκά ματς, όμως τη δεδομένη στιγμή (13:05)  δεν υπάρχει καμία ενημέρωση περί αναβολής, κάτι που σημαίνει πως οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν κανονικά και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια