Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ραντεβού με την Ιστορία για τον Πανιώνιο! | Στο «καυτό» Αρτάκης με Bασας!

Η ομάδα Πόλο του Πανιωνίου έπειτα από μια εξαιρετικά επιτυχημένη ευρωπαϊκή πορεία βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης του  Euro Cup. 

Η ομάδα Πόλο του Πανιωνίου έπειτα από μια εξαιρετικά επιτυχημένη ευρωπαϊκή πορεία βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης του  Euro Cup. 

Ο αντίπαλος που θα κληθεί να αντιμετωπίσει είναι αρκετά δύσκολος καθώς θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί το φαβορί της διοργάνωσης. Η ομάδα αυτή είναι η Βάσας, ένας σύλλογος  με μεγάλη ιστορία στο χώρο του Πόλο. 

Στην τροπαιοθήκη της έχει δύο κύπελλα πρωταθλητριών (1980,1985), τρία κύπελλα κυπελλούχων ( 1986, 1995, 2002), ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης( 1985 ) ενώ έχει κατακτήσει και 18 φορές το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Για να φτάσει ως εδώ ξεπέρασε τα εμπόδια δύο ομάδων από την Σερβία, του Ερυθρού Αστέρα και της Σαμπατς.

Το έργο του Ιστορικού είναι δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο. Η ομάδα του Κώστα Δήμου έχει δείξει ότι ανταποκρίνεται στα μεγάλα παιχνίδια, έχει προσωπικότητα, ομοιογένεια, πάθος, αυταπάρνηση και σίγουρα με την μαζική στήριξη των φιλάθλων του Πανιωνίου θα δώσει τα πάντα για τη νίκη. 

Το κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης αναμένεται "καυτό" και όλοι στις τάξεις του Ιστορικού ελπίζουν να παραμείνει απόρθητο κάστρο και να κάνει η ομάδα το πρώτο βήμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Επιμέλεια: Θανάσης Σχοινάς 

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια