Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μεγάλη πρόκληση μπρoστά μας»

Ένα σπουδαίο παιχνίδι δίνει ο   Πανιώνιος   (1/3, 20:00), καθώς υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τη   Βάσας   στον πρώτο ημιτελικό του   Euro   Cup .

Ένα σπουδαίο παιχνίδι δίνει ο Πανιώνιος (1/3, 20:00), καθώς υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τη Βάσας στον πρώτο ημιτελικό του Euro Cup.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου θα πρέπει να... παλέψει για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του θεσμού, καθώς οι Ούγγροι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Euro Cup. Όπως είναι λογικό ο Ιστορικός έχει πολύ δύσκολο έργο.


Η ρεβάνς στη Βουδαπέστη (22/3), με τον Πανιώνιο να επιδιώκει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του, με σκοπό να πάει στην Ουγγαρία για τη μεγάλη υπέρβαση.


Ο προπονητής του Πανιωνίου, Κώστας Δήμου μίλησε στο pisina.net για την αναμέτρηση με τη Βάσας: 

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μια μεγάλη πρόκληση είναι μπροστά μας. Σίγουρο το πρώτο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτή τη σειρά των δύο αναμετρήσεων που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό.

Είμαι αισιόδοξοι, αλλά ξέρουμε πολύ καλά τον βαθμό δυσκολίας του ματς. Έχουμε επίγνωση της δυναμικής που έχει η Βάσας, όμως είμαστε αισιόδοξοι κι έχουμε πίστη ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας δώσει τη δυνατότητα να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε ότι θα βρεθούμε στον τελικό».


Το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών συνθέτουν οι ιταλικές Τριέστε και Σαβόνα.

πηγή: Pisina.net

Δεν υπάρχουν σχόλια