Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκιτς: «Είμαστε καλύτερη ομάδα, ο Πανιώνιος καλύτερος μπροστά στο κοινό τoυ»

Όσα είπε ο προπονητής της Βάσας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, για την φάση των "4" του Euro Cup.

Όσα είπε ο προπονητής της Βάσας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, για την φάση των "4" του Euro Cup.

Η αποστολή της Βάσας έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της παραλιακής από την Καθαρά Δευτέρα (27/2), έχοντας την ευκαιρία να προπονηθεί στο κολυμβητήριο της Αρτάκης.

Προπονητής της είναι ένας ιδιαίτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό, ο Σέρβος Μπόμπαν Νίκιτς, με τεράστια καριέρα ως φουνταριστός και με τετραετή θητεία στον Ολυμπιακό, ολυμπιονίκης στο Ρίο, τρεις φορές πρωταθλητής κόσμου και πέντε φορές πρωταθλητής Ευρώπης.

Ο 40χρονος σήμερα προπονητής δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Να ξεκαθαρίσουμε, είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Πανιώνιο και αυτό πρέπει να το δείξουμε στο πρώτο ματς.

Είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι εύκολο, εδώ στην Αθήνα η ατμόσφαιρα είναι πάντα ιδιαίτερη και ο Πανιώνιος συνήθως αποδίδει πολύ καλύτερα μπροστά στο δικό του κοινό.

Ο Πανιώνιος παίζει την τυπική ελληνική υδατοσφαίριση, έχει κάποιους παίκτες με πιο μεγάλη διεθνή εμπειρία, πρέπει να τους κλείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, για πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα ήθελα να δείξουμε από το βράδυ της Τετάρτης ότι πρέπει να είμαστε στο τελικό του Eurocup».

Στο ρόστερ υπάρχουν δύο συμπατριώτες του, ο τερματοφύλακας Μπράνισλαβ Μίτροβιτς και ο αμυντικός Σάβα Ραντζέλοβιτς, μέλη της εθνικής Σερβίας κατέκτησε τον ολυμπιακό τίτλο σε Ρίο ντε Τζανέιρο και Τόκιο.

Ακόμα ο πολύπειρος Μαυροβούνιος Ντράσκο Μπργκούλιαν, ο Ρώσος Ιβάν Ναγκάεφ, αλλά και οι διεθνείς Ούγγροι Τάμας Μέτσεϊ, Μπάλαζ Ερντελι, Μπέντσε Μπάτορι(αρχηγός), Τάμας Σελντμάγερ και Κρίστιαν Μπέντο.

Ο Πανιώνιος στα προημιτελικά ξεπέρασε το εμπόδιο της Οραντέα, νίκησε 10-5 στη Νέα Σμύρνη και στον επαναληπτικό στη Ρουμανία η Οραντέα ισοφάρισε το σκορ (13-8), με την ελληνική ομάδα να προκρίνεται στα πέναλτι με 7-6.

Η Βάσας με αντίπαλο τη Σάμπατς σημείωσε δύο νίκες, 10-4 στην Ουγγαρία και 9-6 στη Σερβία.


Με πληροφορίες από το gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια