Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με ήττα στη Βoυλιαγμένη

Έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδος, το πρωτάθλημα της Α1 Πόλο ανδρών επανεκκίνησε

Έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδος, το πρωτάθλημα της Α1 Πόλο ανδρών επανεκκίνησε και βρήκε τον Πανιώνιο αντιμέτωπο με τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής. Εκεί ο Ιστορικός δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της και ηττήθηκε εύκολα με σκορ 16-6.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να έχει μια πολύ καλή επιθετική στιγμή με τον Παπάκο που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά δεν πέτυχε το γκολ έπειτα από απόκρουση του Τζωρτζάτου. Στη συνέχεια η Βουλιαγμένη ήταν καταιγιστική επιθετικά με το πρώτο οκτάλεπτο να την βρίσκει να προηγείται με 5-1 σκορ. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος εμφάνισε κάποια σημάδια αντίδρασης επιθετικά δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες και βάζοντας δύο γκολ όμως αμυντικά είχε δυσκολία να αντιμετωπίσει τις επιθετικές δημιουργίες της Βουλιαγμένης και δέχτηκε τέσσερα γκολ. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε και το 9-3 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να προσπαθεί επιθετικά, τη Βουλιαγμένη όμως να είναι αυτή που είχε την αποτελεσματικότητα κάνοντας ένα 3-0 σερί με γκολ των Τρούλου, Καπότση και Χαλυβόπουλου. Για τον Ιστορικό μείωσαν με γκολ τους ο Παπάκος και ο Γκιουβέτσης κάνοντας το σκορ 12-5.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο χρησιμοποιήθηκαν και νεαροί παίκτες, έγινε ροτέισον ενόψει και της πολύ σημαντικής ρεβάνς που έχει ο Ιστορικός στις 22/3 στην Ουγγαρία με τη Βάσας για τη πρόκριση στο τελικό του Euro Cup. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Βουλιαγμένη που με 4-1 σκορ διαμόρφωσε το τελικό 16-6 και υπέγραψε μια ευρεία νίκη που την κρατά στη δεύτερη θέση με 59 βαθμούς. Ο Πανιώνιος με αυτή του την ήττα, παραμένει στην 4η θέση και τους 42 βαθμούς.

Σημαντικό είναι να αναφερθούν και οι απουσίες που είχαν οι δύο ομάδες. Για την ομάδα της Βουλιαγμένης ήταν εκτός ο Παπασηφάκης ενώ για τον Πανιώνιο εκτός έμεινε ο Αντρία Μπιτάτζε.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-2, 3-2, 4-1

Επιμέλεια: Θανάσης Σχοινάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια