Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι περίεργες διαιτητικές ''συμπτώσεις'' της Ρόδου!

  Γράφει ο Νίκος Τσιάπης...

 

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης...

Τουλάχιστον περίεργοι μπορούν να χαρακτηριστούν οι ορισμοί διαιτησίας ενόψει της κρισιμότατης από κάθε άποψη εκτός έδρας αναμέτρησης της Ρόδου απέναντι στον Παναργειακό, η οποία θα διεξαχθεί το μεσημέρι (15.00) της Κυριακής 19 Μαρτίου 2023, στα πλαίσια της 20ής αγωνιστικής της Super League 2022/2023.

Παρατηρείται μεταξύ άλλων ότι για 3η φορά σε αγώνα της Ρόδου τη φετινή σεζόν ορίστηκε διαιτητής (του ματς στο Άργος) ο κ. Παναγιωτάρας ενώ αντίστοιχα για 4η φορά φέτος σε αγώνα της ομάδας από το "σμαραγδένια νησί" επόπτης ο κ. Σούζας!

Αν μη τι άλλο πρόκειται για παράξενους ορισμούς δεδομένου ότι αμφότεροι έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση προηγούμενων κρίσιμων αγώνων με ξεκάθαρη διαιτητική εύνοια υπέρ της Ρόδου με τις αντίπαλες ομάδες να έχουν εκφράσει έντονα παράπονα από τη διαιτητική αντιμετώπιση που είχαν.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παναγιωτάρας ήταν ο "άρχοντας" της εκτός έδρας αναμέτρησης της Ρόδου εναντίον του ΑΟ Πυλίου Κω για την 16η αγωνιστική στις 25/2/2023 όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα με επίσημη ανακοίνωση τους καθώς όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από το βίντεο σε κομβικό σημείο του ματς (84ο λεπτό), αρνήθηκε καθαρό πέναλτι υπέρ τους ενώ στο 94ο λεπτό, ξεκάθαρο αράουτ υπέρ των Ροδιτών ως δια μαγείας μετατράπηκε σε... φάουλ, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αλλοίωση του αποτελέσματος καθώς από το συγκεκριμένο φάουλ προήλθε το νικητήριο τέρμα των "πράσινων".

Από την πλευρά του ο κ. Σούζας ήταν επόπτης στους αγώνες Ρόδος-ΑΟ Πυλίου Κω για την 3η αγωνιστική, Ρόδος-Πανιώνιος για την 5η αγωνιστική (όπου είχε αρχικά οριστεί και επανορίστηκε πάρα το γεγονός ότι το ματς αναβλήθηκε λόγω έντονης βροχόπτωσης και διεξήχθη τελικά με ένα μήνα καθυστέρηση!) & Ρόδος-Αιολικός για την 17η αγωνιστική. "Κοινός παρονομαστής" και στις 3 περιπτώσεις ήταν τα έντονα παράπονα από τους αντιπάλους της Ρόδου! 

Επειδή λοιπόν σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, είναι γεγονός ότι τέτοιοι ορισμοί δημιουργούν γενικότερη καχυποψία & έντονο προβληματισμό καθώς αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα διαιτητή & έναν επόπτη που έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια & οργή σε αντίπαλες ομάδες της Ρόδου καθώς με λανθασμένες αποφάσεις τους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αλλοίωση αποτελέσματος σε όλες τις περιπτώσεις υπέρ της ομάδας από το "νησί των Ιπποτών". 

Το αν κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί και στο ματς ανάμεσα στον Παναργειακό & τη Ρόδο που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαρτίου 2023 (15.00) θα το γνωρίζουμε σε μερικές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια