Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήρε αυτό πoυ άξιζε | Με την ίδια συγκέντρωση και στη συνέχεια!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Να, λοιπόν, που μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Αναφέρομαι, φυσικά, στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. Μετά την ισοπαλία με τον Παναργειακό και κυρίως την κακή εικόνα της ομάδας, όλοι μας λίγο-πολύ είχαμε απογοητευτεί και ουσιαστικά είχαμε θεωρησει πως (και) για φέτος το... τρένο της ανόδου χάθηκε! Τότε η ομάδα του Παπαπανάγη βρισκόταν στο -6 από την πρώτη θέση!

Και όμως, δύο εβδομάδες αργότερα πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο Πανιώνιος απέχει μόλις έναν βαθμό από την κορυφή. Εκεί που τώρα βρίσκεται η Μύκονος (38 βαθμοί), μιας και ο Αιολικός έκανε δύο μαζεμένες ήττες και πλέον βρίσκεται στους 37 βαθμούς μαζί με τον Ιστορικό και την Ρόδο.

Το πιο βασικό, όμως, που έχει αλλάξει είναι η αγωνιστική βελτίωση της ομάδας, αρχής γενομένης στο νικηφόρο ματς της Γαστούνης και φυσικά στο κομβικό παιχνίδι με την Ρόδο στη Νέα Σμύρνη. Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου είδαμε επιτέλους να βγάζουν τρομερό πάθος, τσαμπουκά και μεγάλη θέληση στον αγωνιστικό χώρο. Από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ήταν κυρίαρχοι απέναντι στην ομάδα των Δωδεκανήσων, η οποία η αλήθεια είναι πως δεν δικαιολόγησε σε κανένα σημείο του αγώνα την βαθμολογική της θέση.

Είδαμε έναν Πανιώνιο κυρίαρχο, με επιθετικό προσανατολισμό, αυταπάρνηση και πλάνο στο παιχνίδι του. Οι ευκαιρίες που χάθηκαν ήταν πολλές, όμως ευτυχώς αυτή τη φορά δεν κόστισαν βαθμούς, αφού ο... από μηχανής Θεός Χρήστος Τσιμπόκας "σκότωσε" τον ανίκητο μέχρι το 94' Μανουσάκη και έδωσε το "τρίποντο" στον Ιστορικό. Ένα "τρίποντο" που δικαιούταν πέρα ως πέρα, με τους παίκτες της ομάδας να δικαιώνονται για την επιμονή και την πίστη που έδειξαν για τη νικη ως το φινάλε! 

Το ποδόσφαιρο, λοιπόν, απέδωσε δικαιοσύνη στο εν λόγω ματς, ο Πανιώνιος πήρε αυτό που άξιζε, ομάδα και κόσμος γέμισαν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και πλέον ο Πανιώνιος καλείται από εδώ και πέρα να μείνει το ίδιο συγκεντρωμένος, προκειμένου στο τέλος της σεζόν να πραγματοποιήσει τον στόχο του! 

Την προσεχή Τετάρτη (15/03) ο Ιστορικός έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας, απέναντι στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου. Ένας δυνατός αντίπαλος, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται από το μεγάλο "διπλό" επί του Αιολικού. Μάλιστα, το ματς γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, καθώς ο Πανιώνιος θα κληθεί να αγωνιστεί σε ένα γήπεδο με πολύ μικρές διαστάσεις και πλαστικό χλοοτάπητα. Συνθήκες δηλαδή που δεν ευνοούν μία ομάδα που θέλει να βάλει κάτω την μπάλα και να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως πλέον -καλώς ή κακώς- οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού έχουν μάθει να παίζουν και σε τέτοιου είδους γήπεδα και θα πρέπει να ανταπεξέλθουν με επιτυχία!

Την Τετάρτη, λοιπόν, στις 16:00, ο Πανιώνιος θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του και σίγουρα η Νέα Επίδαυρος θα θυμίσει κάτι από Κρανίδι και Άργος... 

ΥΓ: Ο παλμός της εξέδρας στο ματς με την Ρόδο θύμισε παλιότερες καλές εποχες! Δεν είναι τόσο η ποσότητα των φιλάθλων (περίπου 3.000), αλλά η στήριξη, η ενέργεια και το πάθος που είχαν, με τους παίκτες της ομάδας να εισπράττουν όλα αυτά τα συναισθήματα και στο τέλος όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, να πανηγυρίζουν την πολύτιμη  νίκη!




Δεν υπάρχουν σχόλια