Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπουδαία νίκη για την Κ17 του Πανιωνίου επί της ΑΕΚ

Μεγάλη εντός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα Κ17 του Πανιωνίου επί της ΑΕΚ με σκορ 3-2.

Μεγάλη εντός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα Κ17 του Πανιωνίου επί της ΑΕΚ με σκορ 3-2.

Το Σάββατο ήταν μια πολύ καλή ημέρα για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανιωνίου από ότι φαίνεται καθώς πριν την μεγάλη νίκη της ανδρικής ομάδας επι της Ρόδου, η ομάδα της Κ17 υπέταξε την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις και εναλλαγές στο σκορ.

Η ομάδα του Θάνου Κιούπκιολη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημα του. Ευτύχησε να προηγηθεί στο 29' όταν ο Λαύκας έκλεψε την μπάλα έπειτα από απρόσεκτη μεταβίβαση του τερματοφύλακα της ΑΕΚ Αναργύρου και τον πλάσαρε ιδανικά. Όμως η ομάδα της ΑΕΚ έφερε το ματς τούμπα σε μόλις τέσσερα λεπτά. Αρχικά ο Μαρκόπουλος με φανταστικό σουτ εκτός περιοχής από αριστερά ισοφάρισε σε 1-1 ενώ τρία λεπτά ο Ράπτης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2.

Αξιοσημείωτη ήταν η στάση του νεαρού παίκτη μετά την επίτευξη του γκολ ανατροπής όπου δεν πανηγύρισε σεβόμενος την πολυετή παρουσία του στις ακαδημίες του Πανιωνίου μέχρι την σεζόν που μας πέρασε.

Οι παίκτες του Ιστορικού έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν σε 2-2 με κεφαλιά του Λααρούσι έπειτα από σέντρα του Τερζή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Σε ένα πολύ κομβικό σημείο του παιχνιδιού που αντιστρέφει τις ισορροπίες ενόψει της ανάπαυλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε με εμφανώς ανεβασμένη ψυχολογία απειλούσε την εστία της ΑΕΚ και στο 61' κατάφερε να κάνει την επική ανατροπή με κοντινό σουτ του Τοποβίτη. Στη συνέχεια της αναμέτρησης οι παίκτες του Ιστορικού έδειξαν τρομερή θέληση και ενέργεια, πολύ καλή αμυντική λειτουργία και διασφάλισαν το υπερ τους αποτέλεσμα.

Μια πολύ σημαντική νίκη που συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση..

Διαιτητές: Αρβανίτης, Παπαηλίας-Αθανασόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Θάνος Κιούπκιολης): Καλόσακας, Βλαχάκης, Πρίφτη (58' Καλύβης), Στολάι, Γαλάρης, Καραούλης (75' Οικονόμος), Λααρούσι (58' Παπαγεωργίου), Τσούμας, Θωμάκος, Λαύκας (58' Τοποβίτη), Τερζής (67' Παναγιωτάκης)

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Αναργύρου, Μαρκόπουλος, Ψυρόπουλος, Σέχου (58' Παναγιωτόπουλος), Ζούλιας, Σαρρής (72' Ελέζι), Παπαζήσης, Κολυφέτης, Ανδριώτης, Ράπτης (72' Ψυχογιός), Λέβης (62' Παλαιολόγου).

Την επόμενη αγωνιστική η Κ17 του συλλόγου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό το Σάββατο 18/3 στις 11.30 στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της β' φάσης του πρωταθλήματος της Superleague K17 .

Επιμέλεια: Θανάσης Σχοινάς

Δεν υπάρχουν σχόλια