Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Χωρίς απώλειες βαθμών ο πρώτος γύρος, θα φανούμε αντάξιοι των πρoσδοκιών»

Ο Ιστορικός έκλεισε με νίκη την πρώτη φάση του πρωταθλήματος στην Α1 Πόλο Ανδρών, επικρατώντας εύκολα της ΑΕΚ με 12-6 .

Ο Ιστορικός έκλεισε με νίκη την πρώτη φάση του πρωταθλήματος στην Α1 Πόλο Ανδρών, επικρατώντας εύκολα της ΑΕΚ με 12-6.

Ο παίκτης του Πανιωνίου, Γιώργος Καλαϊτζής, μετά το νικηφόρο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, μίλησε στα panionianea.gr και έκανε την απολογισμό της έως τώρα πορεία της ομάδας, ενώ αναφερόμενος για τη συνέχεια εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών.

Αναλυτικά όσα είπε: 

"Τελείωσε ο πρώτος γύρος χωρίς απώλειες βαθμών. Κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια εκτός από εκείνα με τον Ολυμπιακό και κλείσαμε με θετικό πρόσημο αυτή τη περίοδο της χρονιάς. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον θεσμό, καθώς έχουμε τη δυνατότητα.

Δυστυχώς δε καταφέραμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση στον θεσμό του κυπέλλου, σε έναν αγώνα που παρουσιαστήκαμε με αρκετές απουσίες λόγω ιώσεων. Θεωρώ πως έχουμε τον χρόνο να ανασυνταχτούμε να κάνουμε σκληρή προπόνηση έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, όπου τα παιχνίδια θα είναι υψηλότερου επιπέδου και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια λαθών. 

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Είμαι αισιόδοξος, πιστεύω στην ομάδα μας και με τη βοήθεια του κόσμου, όπως συνηθίζει να μας στηρίζει στη προσπάθεια μας, θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών".

Eπιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια