Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θέλει τον κόσμο στο πλευρό τoυ!

Τη Μύκονο στη Νέα Σμύρνη υποδέχεται την Κυριακή (15/01, 13:00) ο Ιστορικός, για την 9η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Τη Μύκονο στη Νέα Σμύρνη υποδέχεται την Κυριακή (15/01, 13:00) ο Ιστορικός, για την 9η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Το ματς θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς η ομάδα των Κυκλάδων διαθέτει ένα δυνατό σύνολο, με έμπειρους παίκτες, κάτι που φαίνεται και από την έως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα.

Πανιώνιος και Μύκονος ισοβαθμούν με 17 βαθμούς στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με την ομάδα του Νίκου Κούστα να έχει έναν και μοναδικό στόχο, τη νίκη! 

Μετά την ήττα στη Ρόδο οι κυανέρυθροι έχουν μείνει με δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, κάτι που σημαίνει πως το "τρίποντο" στο εν λόγω ματς κρίνεται απαραίτητο! 

Θέλει τον κόσμο του! 

Άπαντες στο στρατόπεδο του Πανιωνίου περιμένουν από τους φίλους του συλλόγου να δώσουν βροντερό "παρών" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο κόσμος του Ιστορικού είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχει ο Πανιώνιος απέναντι στους αντιπάλους του και σε ένα κομβικό ματς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπως είναι αυτό με τη Μύκονο, η δυναμική του παρουσία θα δώσει μεγάλη ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Νίκου Κούστα.

Αρκετά τα προβλήματα

Μετ' εμποδίων κύλησε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το ματς με τη Μύκονο.

O coach του Ιστορικού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Διονέλλη, Πίσπα, Ξυγκόρου και του τιμωρημένου Καλύβα. Επίσης, η συμμετοχή του Ζούλια θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ αντίθετα ο Γεωργούσης θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας.

Σέντρα στη 13:00

Ο αγώνας με τη Μύκονο θα ξεκινήσει στη 13:00 και όχι στις 15:00 όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια της Γ' Εθνικής. Ο λόγος είναι πως η νησιώτικη ομάδα έχει πρόβλημα με την μετακίνηση της, γι' αυτό και όλα τα εκτός έδρας ματς που δίνει στο πρωτάθλημα ξεκινούν νωρίτερα. 

Η βαθμολογία 


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια