Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Bούλιαξε» την ΑΕΚ ο Iστορικός!

Με νίκη έκλεισε την φάση των ομίλων στο πρωτάθλημα της Α1 Πόλο ο Πανιώνιος, επικρατώντας με 12-6 της ΑΕΚ.

Με νίκη έκλεισε την φάση των ομίλων στο πρωτάθλημα της Α1 Πόλο ο Πανιώνιος, επικρατώντας με 12-6 της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου είχε από το ξεκίνημα του αγώνα το προβάδισμα στο σκορ, όσο περνούσε ο χρόνος ανέβαζε την απόδοση της, ανέβαζε και τον δείκτη της διαφοράς και τελικά χωρίς δυσκολίες πήρε τους βαθμούς της νίκης.

Οι κυανέρυθροι για ένα ακόμη ματς αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες, ωστόσο όσοι αγωνίστηκαν κατάφεραν και βρήκαν τις λύσεις σε άμυνα και επίθεση, υπέβαλαν τον ρυθμό τους με το πέρασμα του χρόνου και δίκαια έφτασαν στην επικράτηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος του Πανιωνίου έδωσε βροντερό "παρών" στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, με τους Πάνθηρες να μην σταματούν λεπτό να ενισχύουν τους παίκτες της ομάδας.

Πρώτος σκόρερ με 5 τέρματα ήταν ο Κοπελιάδης, ενώ ακολούθησε με 4 ο Γούνας.

Ο Πανιώνιος, λοιπόν, έκλεισε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο με 36 βαθμούς! 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ 12-6

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 3-3, 5-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 5, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης, Μπιτάτζε, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος 1, Γούνας 4, Κατραούρας, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Λοράντος, Γεωργακόπουλος.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος, Βούκσεβιτς 2, Γαλάνης, Γκάτσος 1, Μαρινάγης, Παπάκος, Στελλάτος 1, Αράι 2, Νατσούλης, Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Παντελής

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Δεν υπάρχουν σχόλια