Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εκλεκτές κυανέρυθρες επισκέψεις στη Ρόδo

Εκλεκτές επισκέψεις είχε η αποστολή του Πανιωνίου στη Ρόδο. 

Εκλεκτές επισκέψεις είχε η αποστολή του Πανιωνίου στη Ρόδο. 

Διαβαστε την σχετική ενημέρωση του Πανιωνίου:

"Ποδόσφαιρο λόγω καιρού μπορεί να μην είχαμε στη Ρόδο, ωστόσο έντονο ήταν το Πανιώνιο στοιχείο σε μια ακόμη τοποθεσία της Ελλάδας που βρέθηκε η αποστολή της ομάδας μας. 

Συγκεκριμένα το Σάββατο, ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας, Ηλίας Μπέριος και ο Γενικός Αρχηγός Νόνι Λίμα βρέθηκαν προσκεκλημένοι και φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας «Πάνθηρες Ρόδου» η οποία έχει άμεση σχέση με την ομάδα μας.

Επίσης, γίναμε αποδέκτες πολύ όμορφων και ζεστών επισκέψεων… δικών μας ανθρώπων που μας προσέφεραν κατά το παρελθόν μεγάλες στιγμές. Ο εκ των πρωταγωνιστών του κυπέλλου του 1998 Γιάννης Καμίτσης, έδωσε το παρών στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή μας κάτι που μας έκανε αρκετά χαρούμενους και μας ξύπνησε φανταστικές αναμνήσεις!

Επίσης, ο διεθνής ποδοσφαιριστής που κατά το παρελθόν αγωνιζόταν και στα Κυανερυθρα και πλέον πρωταγωνιστεί στην DC United του αμερικανικού MLS, Ταξιάρχης Φούντας μας τίμησε επίσης με την παρουσία του δίνοντας τις ευχές του για άμεση επιστροφή του Ιστορικού στην φυσική του θέση!

Το ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή μας, γενικότερα, έγινε σημείο αναφοράς για αρκετούς ντόπιους φίλους της ομάδας μας που είχαν την χαρά να αισθανθούν κοντά τους τον Πανιώνιο τους οποίους τους ευχαριστούμε θερμά και ανυπομονούμε να τους δούμε ξανά και να τους δώσουμε χαρά στο γήπεδο!" 

Δεν υπάρχουν σχόλια