Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρακτικές... σκoταδισμού!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Και εκεί που λες τα έχεις δει όλα τρία χρόνια τώρα στην Γ' Εθνική, τελικά καταλαβαίνεις πως συνεχώς θα βρίσκεις κάτι να σε εκπλήσσει δυσάρεστα!

Αναφέρομαι φυσικά στην απίστευτη κίνηση της Ρόδου να μην επιτρέψει στα panionianea.gr να κάνει ραδιοφωνική μετάδοση στο κυριακάτικο (11/12/22) σημαντικό παιχνίδι του Πανιωνίου με την ομώνυμη ομάδα του νησιού.

Πρακτικές... σκοταδισμού. Μία απόφαση που πραγματικά ακούσαμε έκπληκτοι λίγες ωρες πριν την σέντρα του αγώνα να μας ανακοινώνουν άνθρωποι από τον σύλλογο της Ρόδου και δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας. 

Μία κίνηση που δείχνει λες και ήθελαν οι γηπεδούχοι να κρατήσουν μία σιγή για τα όσα θα γινόντουσαν στο παιχνίδι. Λες και δεν ήθελαν να υπάρχει πλήρης ενημέρωση στον κόσμο για την έκβαση του αγώνα. Είχαν λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο; Αυτό είναι το αναπάντητο ερώτημα!

Αυτή η... φίμωση μόνο καλό δεν κάνει στο ποδόσφαιρο. Ειδικά όταν προέρχεται από ομάδες που έχουν την δική τους πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παρουσίες στις επαγγελματικές κατηγορίες. 

Να αναφέρουμε, βέβαια, πως εν έτη 2022 τίποτα δεν μένει κρυφό και τίποτα δεν μπορεί να... σκεπαστεί με το πέπλο της σιωπής, επειδή μια αναμέτρηση δεν θα έχει τηλεοπτική και ραδιοφωνική μετάδοση (προς ενημέρωση όλων).

Να σημειώσω επίσης, αυτό που γράψαμε και χθες, τα panionianea.gr μετά από τόσες ραδιοφωνικές μεταδόσεις στο διαδίκτυο τόσο στην Super League 1, όσο και τα τρία τελευτάια χρόνια στην Γ' Εθνική, πουθενά ποτέ δεν είχαμε αντιμετωπίσει προβλήματα και άρνηση από καμία ομάδα για να καλύψουμε διαδικτυακά ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ τον αγώνα.

Και να συμπληρώσω πως τόσο πέρυσι, όσο και φέτος, σε Κρήτη και Πελοπόννησο αντίστοιχα, δεχτήκαμε άψογη φιλοξενία, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων ομάδων να μας παρέχουν ότι χρειαζόμασταν για να κάνουμε την δουλειά μας, να καλύψουμε την αναμέτρηση τόσο για το site όσο και για την διαδικτυακή ραδιοφωνική μετάδοση. Πράγματα απλά, πραγμάτα φυσιολογικά, πράγματα που είναι αυτονόητα, που όμως φαίνεται πως για κάποιους είναι αρκετά δύσκολο στο να τα εφαρμόσουν (για τους δικούς τους λόγους), κάνοντας το άσπρο... μαύρο!

Σχετικά με το παραπάνω θέμα έχει ενδιαφέρον και η τοποθέτηση του Μάκη Διόγου στο χθεσινό (11/12) live του panionianea.gr στο youtube. Ο Μάκης είναι ένας πολύ πιο έμπειρος δημοσιογράφος από εμένα έχει πολύ μεγαλύτερη πείρα και γνώση στο αντικείμενο, έκανε το σχετικό ρεπορτάζ του μέσα από την ΕΠΟ και όσα είπε έχουν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και ουσιαστικά έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Πατηστε ΕΔΩ και δείτε

Φεύγουμε από αυτό το θέμα και πάμε στο καθαρά αγωνιστικό, το οποίο βέβαια δεν υπήρξε. Η κακοκαιρία με την έντονη βροχόπτωση στη Ρόδο δεν επέτρεψε στο να γίνει η αναμέτρηση, με τον διαιτητή Ζαχαρόπουλο να παίρνει την σωστή απόφαση, καθώς ο αγωνιστικός χώρος είχε γεμίσει λίμνες, η μπάλα δεν κυλούσε, με τις συνθήκες να είναι ακατάλληλες για να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Κούστα, λοιπόν, πήρε... αναγκαστικό ρεπό και πλέον κοιτάει το ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου. 

ΥΓ: Πολλα μπράβο στο ανδρικό βόλεϊ του Ιστορικού που δεν ξέρει τι πάει να πει ήττα φέτος. Μετράει το απόλυτο των νικών σε 7 αναμετρήσεις και το πιο εντυπωσιακό είναι πως δεν έχει χάσει ούτε σετ! Αν συνεχίσει έτσι, η επάνοδος στην Pre League δεν πρόκειται να χαθεί! Συγχαρητήρια και στο Μπάσκετ Γυναικών, Πόλο Ανδρών και Γυναικων, για τις σημαντικές νίκες. Και δεν ξεχνιόμαστε, την Τετάρτη, στο κολυμβητήριο, έχουμε ένα πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού. Δεν γίνεται να λείπει κάνεις...

ΥΓ1: Αναβολή είχαμε και στο μπάσκετ. Και οι... ομορφιές που ετοιμάζουν οι γηπεδούχοι του Αιγάλεω πήραν "παράταση". Ελπίζω οι αθλητικοί δικαστές να είναι ενήμεροι για όσα γράφει μανιωδώς παίκτης της τοπικής ομάδας και να πράξουν τα δέοντα! Όσον αφορά τον Πανιώνιο, είμαι σίγουρος πως οι παίκτες του Ταυρόπουλου θα απαντήσουν όπως πολύ καλά ξέρουν εντός παρκέ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια