Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στoν Πανιώνιο και τη νέα σεζόν η Γεωργία Τζαγκαράκη

Σε μία ακόμα ανανέωση προχώρησε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου, καθώς παίκτρια του Ιστορικού και τη νέα σεζόν θα είναι η Γεωργία Τζα...

Σε μία ακόμα ανανέωση προχώρησε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου, καθώς παίκτρια του Ιστορικού και τη νέα σεζόν θα είναι η Γεωργία Τζαγκαράκη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ γυναικών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με την αθλήτρια  Γεωργία Τζαγκαράκη!

Η Γεωργία αγωνίζεται στην θέση του libero και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Μακεδόνες Αξιού, ΖΑΟΝ, Πανναξιακό, Θήρα, Ηλυσιακό!
Η  Τζαγκαράκη ήταν η 7η ανανέωση που πραγματοποίησε η διοικούσα επιτροπή δείχνοντας ότι θέλει να βασιστεί στον περσινό κορμό και να συμπληρωθεί με τις κατάλληλες προσθήκες!

Η Γεωργία Τζαγκαράκη δήλωσε στο Panionios.gr: Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Πανιώνιου για την επόμενη σεζόν, με πολλές καλές,  και αγαπημένες μου συναθλήτριες!

Με την καθοδήγηση του προπονητή μας και τη δουλειά μας, θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί νικών που κάναμε στο τέλος του πρωταθλήματος και να πετύχουμε τον στόχο μας !

Ως τώρα έχουν ανανεώσει στην ομάδα:

Μαρσέλλα Σαίνι Πάσα
Καρέλια Ιωάννα Κεντρική
Φωτεινού Άννα Κεντρική
Βασιλαντωνάκη Σοφία Διαγώνια
Γεωργία Λιόλιου Ακραία
Ζένια Ρούση-Τσίμα Ακραία

Δεν υπάρχουν σχόλια