Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλούδης και Καραδήμας οι συνεργάτες του Ταυρόπουλου στoν Πανιώνιo

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε επίσημες ανακοινώσεις, αλλά όπως έχει γίνει γνωστό ο νέος προπονητής του μπασκετικού Πανιωνίου θα είναι ο Περικλή...

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε επίσημες ανακοινώσεις, αλλά όπως έχει γίνει γνωστό ο νέος προπονητής του μπασκετικού Πανιωνίου θα είναι ο Περικλής Ταυρόπουλος.

Ο πολύπειρος τεχνικός έχει δώσει τα χέρια με τους κυανέρυθρους και θα είναι αυτός που θα αναλάβει την ομάδα τη νέα σεζόν, με στόχο την δημιουργία ενός δυνατού ρόστερ και την άνοδο στην Α2.

Στο τεχνικό τιμ του Ιστορικού θα βρεθούν και οι Άρης Καλούδης, Σπύρος Καραδήμας, οι οποίοι θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του coach Ταυρόπουλου.

Ο Καλούδης αποτελεί γέννημα θρέμμα της Νέας Σμύρνης, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια βρέθηκε με επιτυχία στην ομάδα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Όσον αφορά τον Καραδήμα, ήταν για δύο χρόνια στο πλευρό του Ταυρόπουλου στον Έσπερο Καλλιθέας και έτσι η συνεργαία τους θα συνεχιστεί και στη Νέα Σμύρνη.

Από εκεί και πέρα, έχουν ξεκινήσει και οι διαδικασίες για τις ανανεώσεις παικτών από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας και αναμένεται σύντομα να έχουμε και τις σχετικές ανακοινώσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια