Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Στόχος η αγωνιστική επιτυχία του Ιστoρικού και η ανάδειξη παικτών από τα σπλάχνα της ομάδας»

Από την Ακαδημία Μπάσκετ του Πανιωνίου: 

Από την Ακαδημία Μπάσκετ του Πανιωνίου: 

"Η σεζόν 2021-22 ολοκληρώθηκε για την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου και πλέον έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η παραμονή στη Β’ Εθνική ασφαλώς δεν ικανοποιεί κανέναν φίλο του συλλόγου μας, πλην όμως επιτεύχθηκε ένας βασικός στόχος που είχε τεθεί στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Τέσσερις αθλητές της ακαδημίας μας πήραν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα ανδρών της Β Εθνικής. Ο γεννηθείς το 2005 Δημήτρης Τρύφωνας, οι γεννηθέντες το 2006 Νίκος Αμπατζής και Θοδωρής Λυκογιάννης, αλλά και ο 15χρονος Αλέξης Αλεξάκης κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον τους, με την παρουσία τους στους αγώνες της ανδρικής ομάδας.

Η παρουσία αυτή ήταν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους, αλλά και των προπονητών τους στα τμήματα υποδομής. Ο Πανιώνιος θα έχει υψηλότερες βλέψεις την επόμενη αγωνιστική περίοδο, πλην όμως ο στόχος της αξιοποίησης των ταλαντούχων παιδιών από την ακαδημίας μας, θα παραμείνει αναλλοίωτος.

Οι αντιξοότητες των δύο προηγούμενων ετών ένεκα της πανδημίας, αλλά και της καταστροφής του γηπέδου «Αργύρης Κορωναίος» περνούν στην ιστορία και με ακόμα περισσότερη όρεξη και καλύτερες συνθήκες, παίκτες προπονητές και μέλη της διοίκησης, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά με στόχο την αγωνιστική επιτυχία του «Ιστορικού», αλλά και την ανάδειξη παικτών από τα «σπλάχνα» της ομάδας."

Δεν υπάρχουν σχόλια