Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr TV: Στις 21:00 η LIVE Πανιώνια Εκπομπή - ΕΔΩ θα την δείτε

Πέμπτη  17/03 , στις  21:00 , η νέα  Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του  panionianea.gr.

Πέμπτη 17/03, στις 21:00, η νέα Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr.

--Πανιώνια Εκπομπή, με τον Γιώργο Καρμίρη και τον Παναγιώτη Κυπραίο να είναι στην παρουσίαση και φυσικά όλοι μαζί να γινόμαστε ξανά μία μεγάλη κυανέρυθρη παρέα.

--Όπως πάντα θα αναφερθούμε σε όλη την κυανέρυθρη επικαιρότητα, με όλα τα αγωνιστικά νέα των τμημάτων του Ιστορικού.

--Σε μία ακόμα Εκπομπή θα σταθούμε περισσότερο και θα δώσουμε έμφαση στον Ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. Ρεπορτάζ, απόψεις και πολύ κουβέντα για την ισοπαλία στο Ρουφ, για το πως έχει η κατάσταση πλέον στον βαθμολογικό πίνακα και τι... ψάχνει πλέον ο Ιστορικός για να καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση και να κατακτήσει την πρώτη θέση.

--Φυσικά θα δώσουμε έμφαση στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, με ρεπορτάζ και κουβέντα, ενόψει του κυριακάτικου κομβικού εκτός έδρας παιχνιδιού με τον ΠΑΟ Ρουφ.
--Μαζί μας, στην παρέα μας, θα είναι και ο καλός δημοσιογράφος και φίλος Μιχάλης Λαδόπουλος, ο οποίος θα αναλύσει με τον δικό του τρόπο τα τεκταινόμενα στην ομάδα ποδοσφαίρου.

--Όπως κάθε φορά, οι τηλεθεατές θα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή, με τα μηνύματα, τα σχόλια και τις τοποθετήσεις τους.

--Το νέο μας τηλεοπτικό ραντεβού, λοιπόν, Πέμπτη (17/03/22), στις 21:00. Ζωντανά στο κανάλι του panionianea.gr στο Youtube και στην σελίδα μας στο Facebook.

ΕΔΩ θα δείτε LIVE την εκπομπή:

1 σχόλιο