Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «O Πανιώνιος πήγε στο Ρoυφ χωρίς προστασία, η ομάδα δεν κάνει την διαφορά...»

Οι Πάνθηρες εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας αναφέρονται σε διάφορα θέματα, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Οι Πάνθηρες εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας αναφέρονται σε διάφορα θέματα, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

"Είναι πολύ δύσκολο να συντάξεις κάποιο κείμενο, όταν τα συναισθήματα είναι πολλά και αντιφατικά μεταξύ τους.

Ιδίως όταν έχεις την ευθύνη να εκπροσωπείς έναν επίσημο φορέα και οι λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από το όταν εκπροσωπείς μονάχα τον εαυτό σου.

Ως εκ τούτου, θα προσεγγίσουμε τη μέρα του αγώνα με το Ρουφ σε ενότητες. Μας είναι πιο εύκολο για να κάνουμε τους απαραίτητους διαχωρισμούς στην ανάλυσή μας.

1. Κόσμος Πανιωνίου: Πορεία, Παρουσία στο γήπεδο.

Θα ξεκινήσουμε από το θετικότερο γεγονός της ημέρας. Όλοι ξέραμε πως ο αγώνας ήταν ο πιο κρίσιμος για φέτος, έως τώρα.

Ο κόσμος ήταν δεδομένο πως θα συμμετείχε μαζικά, όπως και έγινε.

Τα εισιτήρια ήταν λίγα, το γνωρίζαμε εξ αρχής.

Το Panthers Club είχε αναλάβει το έργο της μετακίνησης από και προς το Ρουφ. Η διαδικασία ήταν πολύ αγχωτική καθώς, ήταν σαφές πως, πολύς κόσμος θα έπρεπε να μεταβεί έως εκεί με την αμφιβολία για το αν θα καταφέρει να μπει.

Όσοι όμως ασχολούμαστε ενεργά με τον Σύνδεσμο, είχαμε προαποφασίσει οτι, μέχρι να μπει και ο τελευταίος Πανιώνιος στο γήπεδο, θα κάτσουμε έξω για να βρούμε τον τρόπο ή τους τρόπους να το πετύχουμε.

Το γεγονός ότι τελικώς το πραγματοποιήσαμε, μας χαροποιεί ιδιαιτέρως γιατί σημαίνει πως καταφέραμε ως Σύνδεσμος να εκπροσωπήσουμε επάξια όλο τον λαό του Πανιωνίου και όχι μόνο τον κόσμο του Panthers Club.

Για τον κόσμο αυτόν, του Πανιωνίου, μόνο ύμνους μπορούμε να γράψουμε. Όπως άλλωστε έχουν γράψει όλοι έως σήμερα.

Από το γεγονός της παρουσίας του.
Από την ωριμότητα που επέδειξε όταν εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και μας εμπιστεύτηκε ακολουθώντας ως εκεί.
Από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε μέσα στο γήπεδο.
Από το χειροκρότημα που έδωσε στην ομάδα παρά το κακό αποτέλεσμα.

2. Οπαδική συνείδηση, αντιστοιχία λόγου και πράξης:

Τα τελευταία χρόνια η οπαδική σκηνή της χώρας έχει αναγνωρίσει τις προσπάθειες που κάνουμε από το δικό μας μετερίζι για να υπάρξει κάτι διαφορετικό, πιο υγιές. Οι ανακοινώσεις, οι ενέργειες και οι πράξεις μας μιλούν από μόνες τους.

Χωρίς να χρειαστεί να επεκταθούμε δημόσια στα της Κυριακής, όλοι καταλαβαίνουν, κρατήσαμε μια στάση για το καλό της ομάδας η οποία αισθανόμαστε πως καταδεικνύει απόλυτα το ποιοι είμαστε και το τι πρεσβεύουμε ως Σύνδεσμος και ως Σύλλογος μέσα σε αυτό τον βούρκο που ονομάζεται ελληνικό ποδόσφαιρο.

3. Ομάδα ποδοσφαίρου Πανιωνίου:

Ερχόμαστε τώρα στα πιο δύσκολα θέματα. Αυτά που δεν περνάνε από το χέρι μας.

Εμείς έχουμε αναφέρει επανειλημμένως πως, ως οπαδοί, η θέση μας είναι να στηρίζουμε. Να είμαστε στην κερκίδα, να εμψυχώνουμε.

Έχουμε και λόγο προφανώς ο οποίος εκφέρεται με τις ανακοινώσεις και με την εν γένει στάση μας στο γήπεδο (για τα περαιτέρω της στήριξης).

Επειδή είμαστε οπαδοί με 100% αγνή προσέγγιση προς την ομάδα, έχουμε και την ελευθερία να μιλάμε όπως και όποτε θέλουμε, χωρίς κολλήματα.

Οι ομάδες ποδοσφαίρου πέρυσι αλλά και φέτος προσπαθούν. Το αναγνωρίζουμε. Γι’ αυτό και εισπράττουν - συνήθως - το χειροκρότημα.

Ωστόσο, χωρίς να φταίνε γι’ αυτό μόνο οι ποδοσφαιριστές, δεν έχουμε τα δύο αυτά χρόνια, στη Γ εθνική, μια ομάδα η οποία να μπορεί να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία και ν' ανέβει αμέσως.

Εξ ου και όλη αυτή η αγωνία και το άγχος.

Ναι, δεν μας έχει παίξει και η διαιτησία σε κάποια παιχνίδια αλλά αυτό δεν θα είναι θέμα που θα αγγίξουμε. Δεν γουστάρουμε να μπούμε σε αυτό το τρυπάκι στο κάτω κάτω. Είναι μικρό να μιλάμε για διαιτησία στη Γ.

4. Διοικητική Επιτροπή ομάδας Ποδοσφαίρου :

Τα παιδιά, νέοι άνθρωποι και οι τρεις, ούτε επαγγελματίες του χώρου ήταν, ούτε τίποτα λέρες της κοινωνίας είναι. Είχαν την αξιοσέβαστη εσωτερική επιθυμία, όπως και κάποιοι άλλοι στον ερασιτέχνη, να μπουν μπροστά, την ώρα που το φάσμα της διάλυσης πλανιόταν πάνω από τον Σύλλογο.

Αυτό, ποτέ δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε, γιατί μπορεί η Γ εθνική να μας φαίνεται κατάντημα για τον Σύλλογο αλλά ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα υπήρχε και παρακάτω.

Απ’ όσο θυμόμαστε, όλα τα σενάρια έπαιζαν πριν δύο περίπου χρόνια όταν και επήλθε η ασύντακτη υποχώρηση του τμήματος λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

Ωστόσο, όταν αναλαμβάνεις κάποιες ευθύνες κρίνεσαι. Είναι μέρος της κατάστασης.

Ο Πανιώνιος την Κυριακή πήγε στο Ρουφ χωρίς προστασία.

Όταν μιλάμε για προστασία, δεν εννοούμε πως ο Σύλλογος έπρεπε να ρίξει τον πήχυ στο επίπεδο που γίναμε όλοι μάρτυρες.

Η προστασία μπορεί να έρθει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους από τους οποίους κανείς δεν επιλέχθηκε με αποτέλεσμα τα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά που επήλθαν και μας έκαναν όλους έξαλλους.

Παράλληλα, ενώ έχουν περάσει τέσσερις μέρες από τον αγώνα, δεν έχει υπάρξει καμία ενέργεια ή δημόσια τοποθέτηση από την Διοικούσα Επιτροπή για τα συμβάντα της Κυριακής.

Προφανώς το μέγεθος του Πανιωνίου δεν είναι τέτοιο για να ανταλλάζει ανακοινώσεις με τα σωματεία αυτού του επιπέδου αλλά η γενικότερη στάση που επιδεικνύουμε είναι το λιγότερο προβηματική.

Υπάρχουν ακόμα τρία παιχνίδια για να κλείσει η χρονιά. Ας υπάρξει προς το παρόν η απαιτούμενη ηρεμία μέχρις εξαντλήσεως όλων των πιθανοτήτων για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κλείνοντας αυτή μας την τοποθέτηση, θα θέλαμε για μια ακόμα φορά να δώσουμε συγχαρητήρια στον υπέροχο λαό του ΠΓΣΣ.

Ελπίζουμε οι υγιείς παράγοντες που υπάρχουν (;) εκεί έξω και (ενδεχομένως) να βρίσκονται με τη σκέψη να σηκώσουν ένα τηλέφωνο, να πάρουν εκείνον τον άνθρωπο που γνωρίζουν από τον Πανιώνιο, να άντλησαν την απαιτούμενη δύναμη να το κάνουν σύντομα, με αφορμή τις εικόνες αυτής της θερμής υποστήριξης που είχε η ομάδα.

Ο Πανιώνιος χρειάζεται μια νέα, λευκή, σελίδα. Κόσμος και υγεία στη διοίκηση με μια οικονομική δυνατότητα για να επανέρθει αυτός ο γίγαντας του αθλητισμού και του πολιτισμού πίσω στις ένδοξες μέρες που του αρμόζουν.

Πανιωνιος Keep the Faith!"

Δεν υπάρχουν σχόλια