Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος: «Mας βγάζει από τα ρούχα μας ο νέος ορισμός του Μπεκιάρη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιώνιος αναφορικά με τον διαιτητή Μπεκιάρη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιώνιος αναφορικά με τον διαιτητή Μπεκιάρη, ο οποίος παρά την κάκιστη διαιτησία του στο ματς του Ρουφ, ορίστηκε εκ νέου να διευθύνει αναμέτρηση της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου:

"Είναι σαφές ότι στη διάρκεια των χρόνων ζωής του ποδοσφαιρικού μας συλλόγου οι δηλώσεις για τη διαιτησία δεν είναι το επιθυμητό σεβόμενοι το έργο που επιτελεί η ΕΠΟ και η ΚΕΔ.
Επίσης, είναι σαφές ότι η σημερινή διοικούσα επιτροπή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ δεν έχει προθέσεις να ασχοληθεί με το «έργο» διαιτητών, αφενός λόγω μιας νέας αντίληψης που υπάρχει για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και το ποδόσφαιρο, αφετέρου γιατί το ήθος των ανθρώπων της δεν το επιτρέπουν σε φυσιολογικές συνθήκες.
Ωστόσο μας «βγάζει» από τα ρούχα μας ο νέος ορισμός για αυτή την αγωνιστική, του διαιτητή του αγώνα της προηγούμενης Κυριακής κ. Μπεκιάρη σε αναμέτρηση της Γ εθνικής. Του ανθρώπου που μαζί με τον βοηθό Σπηλιώτη «έκλεισαν» τα μάτια τους σε γκολ που ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, να περνάει η μπάλα μέσα από τη γραμμή του τερματος όχι απλά ολόκληρη αλλά μισό και πλέον μέτρο! Και σαν να μην έφτανε αυτό «αγνόησαν» επιδεικτικά διπλό χέρι-πέναλτι εντός της περιοχής στις καθυστερήσεις του αγώνα!
ΚΑΛΟΥΜΕ τις ΕΠΟ και ΚΕΔ να αποσύρουν τους κ. Μπεκιάρη και Σπηλιώτη από τον ορισμό τους σε κάθε αγωνιστική από εδώ και στο εξής, να τους ελέγξουν πειθαρχικά κατόπιν ελέγχου των συγκεκριμένων φάσεων και να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για το «ΚΑΛΟ» ποδόσφαιρο ακόμα και από τη θέση του φιλάθλου.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα συνεχίσουμε να παίζουμε ποδοσφαίρων αξιώσεων ώστε να κερδίσουμε τα τρία επόμενα ματς προκειμένου να μας οδηγήσουν στα μπαράζ και την ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΜΑΣ.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΘΑΡΟ
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΨΗΛΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια