Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά - Χωρίς Μπρέγκου με Πόρo

Υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και να διεκδικήσουν έως το φινάλε τις πιθανότητες που έχουν για την κατάκτηση της 1ης θέσης είναι στον Παν...

Υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και να διεκδικήσουν έως το φινάλε τις πιθανότητες που έχουν για την κατάκτηση της 1ης θέσης είναι στον Πανιώνιο.

Οι κυανέρυθροι αφήνουν πλέον πίσω τους το αρνητικό αποτέλεσμα της ισοπαλίας στο Ρουφ και συγκεντρώνονται στην συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το δύσκολο ματς της Κυριακής με τον Πόρο στη Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα του Πόρου διαθέτει μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία μετράει μόλις δύο ήττες στο φετινό πρωτάθλημα (η μία από τον Πανιώνιο) και μάλιστα δεν έχει ηττηθεί σε εκτός έδρας παιχνίδι της. Αυτό σημαίνει πως ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει μακριά από την έδρα της και οι κυανέρυθροι θα πρέπει να είναι σοβαροί και να παίξουν με συγκέντρωση, ώστε να φτάσουν στο "τρίποντο".

Για τν εν λόγω ματς ο coach του Ιστορικού, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπρέγκου, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ αντίθετα ο Ζούλιας επιστρέφει στην διάθεση του προπονητή του.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια