Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πολύ καλό πρόσωπο από την oμάδα, γιατί όχι και ένα μετάλλιο...»

Οι δηλώσεις του παίκτης του Πανιωνίου Τάκη Δήμου και του προπονητής της ομάδας Κώστα Δήμου, μετά την μεγάλη νίκη του Ιστορικού επί της Βουλι...

Οι δηλώσεις του παίκτης του Πανιωνίου Τάκη Δήμου και του προπονητής της ομάδας Κώστα Δήμου, μετά την μεγάλη νίκη του Ιστορικού επί της Βουλιαγμένης.

Τάκης Δήμου (παίκτης)

"Αυτά τα δύο παιχνίδια που κάναμε με Απόλλωνα και Βουλιαγμένη ήταν τα καλύτερα μας. Πραγματικά κόντρα σε μία τόσο δυνατή ομάδα όπως η Βουλιαγμένη ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Έχουμε βρεθεί πλέον όλοι μαζί και βρίσκουμε τον καλό μας εαυτό. Όλη η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και σε άμυνα και επίθεση.

Ως στόχο είχαμε την πεντάδα, αλλά βλέπουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα. Γιατί όχι να μην διεκδικήσουμε και ένα μετάλλιο".

Κώστας Δήμου (προπονητής)

"Από την αρχή της χρονιάς είχαμε πει ότι θα κάνουμε μία καλή ομάδα που θα παλέψει να πάει όσο καλύτερα γίνεται. Απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως ο Απόλλωνας και η Βουλιαγμένη, κάναμε δύο νίκες. Μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, ακολουθούμε το πλάνο. Η ομάδα ήθελε να κερδίσει. Σε τέτοια ντέρμπι η ψυχή του παίκτη είναι αυτή που μετράει. Είμαστε χαρούμενοι".

Κερδίζοντας  η ομάδα δείχνει και στον κόσμο τις προθέσεις που έχουμε. Έχουμε ως στόχο την τετράδα, δεν είναι εύκολο και υπάρχουν κι άλλες δυνατές ομάδες. Έχει δρόμο πολύ ακόμα, η τετράδα θα κριθεί τον Μαϊο".

Δεν υπάρχουν σχόλια