Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κυανέρυθρη αποστολή στην Κρήτη για το ματς με Ατσαλένιo

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Ιστορικού για την εκτός έδρας αναμέ...

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Ιστορικού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατσαλένιο.

Με το τέλος του προγράμματος, ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές και ταξίδεψε για το Ηράκλειο της Κρήτης, αναλυτικά:

Καπούταγλης, Κραβαρίτης, Ζούλιας, Καραβίδας, Γκαλίτσιος, Βλάχος, Παντίδος, Γκαλλιάνι, Μίχος, Ξυγκόρος, Μπρέγκου, Γροντής, Μούντριχας, Κοντοές, Πίσπας, Κράσι, Λιούμης, Μενσά, Αργυρίου, και Δρίτσας.  

Ο Βλάχος, αλλά και ο Γκαλιάνι βρίσκονται για πρώτη φορά στις επιλογές του coach, όπως και ο Παντίδος που επανέρχεται από τον τραυματισμού του, ενώ αντίθετα εκτός τέθηκε ο τραυματίας Γκίνο και ο τιμωρημένος Διονέλλης.

Από το απόγευμα του Σαββάτου ο Πανιώνιος βρίσκεται στο Ηράκλειο και άπαντες είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη κόντρα στον Ατσαλένιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια