Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φoβερή εμφάνιση, τεράστια νίκη!

Πολύ μεγάλη εμφάνιση για την ανδρική ομάδα Πόλο του Ιστορικού και τεράστια νίκη επί της Βουλιαγμένης με 12-8.

Πολύ μεγάλη εμφάνιση για την ανδρική ομάδα Πόλο του Ιστορικού και τεράστια νίκη επί της Βουλιαγμένης με 12-8.

Οι κυανέρυθροι, μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα εκτός έδρας, κατάφεραν και νίκησαν και την πολύ ισχυρή ομάδα της Βουλιαγμένης και συνεχίζουν να πετυχαίνουν φοβερά πράγματα την φετινή σεζόν.

O Iστορικός από την αρχή έως το τέλος είχε το πάνω χέρι στο ματς, είχε το προβάδισμα στο σκορ και δεν άφησε κάνενα περιθώριο αντίδρασης στην Βουλιαγμένη.

Τάκης Δήμου και Νίκολο Μοσκόφ ήταν οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας με τρία γκολ ο καθένας, με τον Πανιώνιο να πιάνει πλέον την Βουλιαγμένη στην 2η θέση με 39 βαθμούς, στον όμιλο των κορυφαίων τεσσάρων ομάδων.

Να σημειωθεί πως στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης βρέθηκε αρκετός κόσμος του Ιστορικού, με τους Πάνθηρες να δίνουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στην εξέδρα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 12-8

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-3, 4-2, 1-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Ζουρίδης 1, Σπούνερ 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος 2, Μοσκόφ 3, Δήμου 3, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος, Πάπαριτς 1, Λόζινα 1, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος 1, Καπότσης 2, Κουρούβανης, Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Κωνσταντόπουλος.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Ντίνος Σακελλαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια