Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν μπαίνει ο Τσακουμάκος - Γεμάτη αμφιβολία η επόμενη μέρα

Αρνητική τροπή πήρε η υπόθεση... Τσακουμάκος για τον Πανιώνιο.

Αρνητική τροπή πήρε η υπόθεση... Τσακουμάκος για τον Πανιώνιο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, μέσω του νομικού του εκπροσώπου κ. Λίβα μετέφερε στην διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου πως δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Η πλευρά του κ. Τσακουμάκου όλο αυτό το διάστημα εξέτασε αναλυτικά όλα τα οικονομικά στοιχεία, μίλησε με πρώην παίκτες του Ιστορικού για να πραγματοποιήσει διακανονισμούς, όμως τα χρέη τα οποία αγγίζουν τα 2.300.000  έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να μην προχωρήσει η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εξ' αρχής, η πλευρά του επιχειρηματία διαπίστωσε πως το εν λόγω χρέος ήταν πολύ μεγαλύτερο απ' ότι περιμέναν πολλοί και δυστυχώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με πολλούς παλιούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έβαλαν νερό στο κρασί τους.

Μάλιστα, υπήρχε ο φόβος από πλευράς Τσακουμάκου πως σε 2-3 χρόνια θα ερχόταν πάνω του και το υπόλοιπο 50% του χρέους που αυτή τη στιγμή βαραίνει τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Δάρα.

Κάπως έτσι ο κ. Τσακουμάκος απέσυρο το ενδιαφέρον του και πλέον στον Πανιώνιο καλούνται να δώσουν μάχη με τον χρόνο, ώστε να βρουν κάποια λύση και να καταφέρει η ομάδα να αγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ 2.

Βέβαια, είναι δεδομένο πως πλέον τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και το ενδεχόμενο να επιστρέψει η ομάδα στην Γ' Εθνική είναι κάτι παραπάνω από ορατό...

Δεν υπάρχουν σχόλια