Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος ΓΣΣ: «Συνεχίζονται οι ενέργειες για την καλύτερη λύση»

Ανακοινώση εξέδωσε ο Πανιώνιος ΓΣΣ

Ανακοινώση εξέδωσε ο Πανιώνιος ΓΣΣ, με αφορμή το μη αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων με τον κ. Τσακουμάκο.

Παράλληλα, οι κυανέρυθροι αναφέρουν ότι συνεχίζονται οι απαραίτητες διαδικασίες για σύσταση ΠΑΕ και οι επαφές με άλλους υποψήφιους επενδυτές.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι από σήμερα 6/9/21, έχουν ολοκληρωθεί ανεπιτυχώς οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του επιχειρηματία που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ανάληψη της ευθύνης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η πενταμελής επιτροπή που συγκροτήθηκε μετά την πρόσκληση της ΕΠΟ για συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Super League 2, συνεχίζει τις απαραίτητες ενέργειες και διαδικασίες για τη σύσταση της ΠΑΕ, όπως και τις επαφές της με υποψήφιους επενδυτές, με γνώμονα την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για το μέλλον του Πανιωνίου."

1 σχόλιο

  1. Δυστυχώς αδέλφια Πανιώνιοι παρά τις προσπάθειες του κ Σκούρα η τροπολογία δεν δίνει βιώσιμη λύση. Η προηγούμενη φοβησε τα κόμματα γιατί μετέφερε χρεοσ σε φυσικά πρόσωπα . Ασύμφορο γιατί και αυτοί χρωστάνε. Τώρα πρέπει οποιοσ Πανιώνιος μπορεί να βοηθήσει. Το να πάει η ομάδα στην γ εθνική και να βγει πρωταθλήτρια πάλι του χρόνου το ίδιο πρόβλημα θα υπάρχει. Καλύτερα ΕΠΣΑ και σε δέκα χρόνια ελεύθεροι παρά αυτό το μαρτύριο που μαθηματικά μασ οδηγεί στον αφανισμό. Ελπίζω στα γενέθλια της ομαδασ 14/9 ημέρα του σταυρού να βοηθήσει ο μητροπολίτης από τον ουρανό να βρεθεί λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή