Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Στις 14 Σεπτέμβρη μαζί θα γιορτάσουμε το μεγαλείο του πιο ωραίου Συλλόγου στον κόσμο»

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου ο Πανιώνιος συμπλρώνει 131 χρόνια ζωής και οι Πάνθηρες είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν μία γιορτή όπως αρμόζει σε...

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου ο Πανιώνιος συμπλρώνει 131 χρόνια ζωής και οι Πάνθηρες είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν μία γιορτή όπως αρμόζει σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο!

Η σχετική ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ιστορικού με όλες τις λεπτομέρειες:

"Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021.

131 Χρόνια Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης
Όπως είθισται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου, οργανώνεται η γιορτή των γενεθλίων του αγαπημένου μας Συλλόγου.
Σε μια ακόμα πολύ δύσκολη χρονιά, η μέρα γενεθλίων του Πανιωνίου, είναι ευκαιρία γιορτής και παύσης κάθε άλλης ασχολίας με σκοπό την συσπείρωση όλων των φιλάθλων του Ιστορικότερου σωματείου της Ελλάδας.
Ενώ, μέχρι την προηγούμενη μέρα των γενεθλίων και από την αμέσως επόμενη, έχουμε πολλά να κάνουμε και να σκεφτούμε για τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει σε πολλούς τομείς ο Πανιώνιος μας, στις 14 Σεπτέμβρη γιορτάζουμε. Τιμούμε την ομάδα μας, όπως της αρμόζει.
Σε συνέχεια των (κατά γενική ομολογία) επιτυχημένων εκδηλώσεων που διοργανώσαμε τα προηγούμενα χρόνια (Εστία, Καλλιμάρμαρο, Γήπεδο ποδοσφαίρου κ.α) και οι οποίες έφεραν εικόνες που θέλουμε να βλέπουμε γενικότερα στον Σύλλογο (οικογένειες, παιδάκια,ανθρώπους όλων των ηλικιών, αθλητές του Ιστορικού), συνεχίζουμε και φέτος με την ίδια όρεξη. Με όμοιο πάθος.
Όλοι μας δακρύσαμε, ανατριχιάσαμε, πήραμε δύναμη για την δύσκολη καθημερινότητα στις αντίστοιχες γιορτές των περασμένων ετών. Αυτό θα πράξουμε και φέτος!
Ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης, θα συνεχίσει για πολλές γενιές ακόμα να είναι φάρος αθλητισμού και πολιτισμού. Αν κάποιοι, πολλοί, παίξανε στις πλάτες του για τα προσωπικά τους συμφέροντα και την ματαιοδοξία τους, υπάρχουν στην αντίπερα όχθη οι δυνάμεις του καλού για να κρατήσουν τον Πανιώνιο στο επίπεδο που του αρμόζει.
Σωτήρας του Ιστορικού είναι μόνο ο κόσμος του. Όλοι αυτοί που θα βρεθούν στις 14 Σεπτέμβρη μαζί μας για να γιορτάσουμε το μεγαλείο του πιο ωραίου Συλλόγου στον κόσμο!
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021, 20:00 στο Panthers Club και από κει μετάβαση στο γήπεδο του ποδοσφαίρου."

Δεν υπάρχουν σχόλια