Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αρνητική απόφαση του Πανιωνίου σε επαφή για την ΠΑΕ

Νέα επαφή έγινε με την πλευρά επιχειρηματία για την ΠΑΕ. Αρνητική η απόφαση από την επιτροπή του Πανιωνίου. 


Νέα επαφή έγινε με την πλευρά επιχειρηματία για την ΠΑΕ. Αρνητική η απόφαση από την επιτροπή του Πανιωνίου. 

Μετά την αρνητική απάντηση του κ. Τσακουμάκου για την ΠΑΕ Πανιώνιος ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση που ανέφερε μεταξύ άλλων πως: "συνεχίζει τις  τις επαφές με υποψήφιους επενδυτές, με γνώμονα την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για το μέλλον του Πανιωνίου."

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τρίτης (7/9) πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στην πλευρά επιχειρηματία με την 5μελης επιτροπή που έχει συσταθεί στον Πανιώνιο ΓΣΣ.

Η πλευρά του επιχειρηματία γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της για την κυανέρυθρη ΠΑΕ, ωστόσο τελικά η απόφαση της επιτροπής ήταν αρνητική. 

Μάλιστα, άνθρωποι του Πανιωνίου έλεγαν χαρακτηριστικά πως "αν δεν βρεθεί μια αξιόλογη πρόταση για την ΠΑΕ δεν πρόκειται να δωθεί ο Πανιώνιος οπουδήποτε. Δεν θα ξαναγίνουν τα ίδια λάθη του παρελθόντος. Χίλιες φορές να σηκώσουμε πάνω μας την ομάδα στην Γ' Εθνική..."

Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις, λοιπόν, μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποιο άλλο ουσιαστικό ενδιαφέρον από κάποιον για να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ ή μοιραία η ομάδα θα ακολουθήσει και φέτος τον δρόμο της Γ' Εθνικής. 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια