Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα σενάρια και η... αλήθεια!

Το γεγονός πως ο Πανιώνιος έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει προκαλέσει και την... ανάπτυξη σεναρίων π...

Το γεγονός πως ο Πανιώνιος έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει προκαλέσει και την... ανάπτυξη σεναρίων περί υποψήφιων επενδυτών! 

Την Τετάρτη (18/8) είδε το φως της δημοσιότητας το όνομα του Δημήτρη Δρόσου, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε εμπλακεί διοικητικά -μεταξύ άλλων- στο τμήμα μπάσκετ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ποδοσφαιρικά στην Παναχαϊκή.

Αυτό, λοιπόν, είναι ένα σενάριο, όπως πολλά ακόμα πιθανόν να βγουν στην συνέχεια. Το δεδομένο και η αλήθεια, όμως, είναι πως αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος δεν είναι ΠΑΕ και τα πάντα κρίνονται μέσα από την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Είτε ο κ Δρόσος, είτε κάποιος άλλος μπορεί να εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Πανιώνιο, το θέμα και το ζητούμενο, όμως, είναι πως η απόφαση για το μέλλον της ομάδας θα παρθεί μόνο από τον κόσμο του Πανιωνίου, δηλαδή μέσα από την Γ.Σ. του συλλόγου. 

Οπότε καλό είναι να κλείνουμε τα... αυτιά σε όσα υποθετικά ακούμε ή διαβάζουμε και να έχουμε στο μυαλό μόνο πως θα στηρίξουμε τον Ιστορικό και πως θα βοηθήσουμε εμείς από μόνοι μας τον σύλλογο να σταθεί στα πόδια του και να καταφέρει να πάρει κανονικά μέρος στην SL2.

Πολλοί είναι αυτοί που ήδη προσφέρουν σημαντικα ποσά για να εξασφαλίσει η ομάδα την εγγυητική για την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα και αν όλος ο κόσμος του Πανιωνίου ενισχύσει αυτή την προσπάθεια, τότε θα έχει δώσει τη λύση και δεν θα περιμένει κανέναν... μεσσία!

1 σχόλιο

  1. Παιδιά κάντε ένα google τι εστί Δημήτρης Δρόσος. Έχει κάνει και φυλακή για υπεξαίρεση χρημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή