Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Μια γροθιά ομάδα και κόσμος, δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν» (photo)

Το μήνυμα των Πανθήρων μετά το σπουδαίο "διπλό" του Ιστορικού επί της Ζακύνθου. 

Το μήνυμα των Πανθήρων μετά το σπουδαίο "διπλό" του Ιστορικού επί της Ζακύνθου. 

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου:

"Μετά απ’ όλα όσα ζήσαμε τη φετινή χρόνια, κανείς δεν περίμενε αυτό το υπέροχο Σαββατοκύριακο. Ξεκίνησε με το Σάββατο που ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ Καψούρα & Αλητεία με τη μεγαλύτερη συμμετοχή κόσμου από κάθε άλλη φορά, με μουσικές σκηνές που έγραψαν ιστορία στην πολιτιστική ιστορία της Νέας Σμύρνης και τις απίστευτες στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Ένα φεστιβάλ που πλέον καθιερώνεται σαν κορυφαίο κοινωνικό και μουσικό γεγονός για την πόλη μας.

Και συνεχίστηκε με μια Κυριακή που τελειώνοντας βρήκε την ομάδα μας νικήτρια. Μια παλικαρίσια νίκη εκτός έδρας απέναντι σε μια ακόμα ανεξήγητα εχθρική έδρα. Με άλλα μέτρα και κανόνες από αυτούς που ευλαβικά τηρούμε στη Νέα Σμύρνη. Τα παιδιά μας όμως έχουν πάρει το μήνυμα όπως το γνωρίζει και ο τελευταίος Πανιώνιος. Μόνοι μας απέναντι σε όλους. Το μόνο τους στήριγμα είμαστε εμείς ο κόσμος του Πανιωνίου.
Από αύριο ο στόχος είναι ένας και θα τον καταφέρουμε όλοι μαζί! Ετοιμαζόμαστε όλοι για τον τελευταίο τελικό της χρονιάς. Την Τετάρτη να είμαστε όλοι μαζί δίπλα στον Πανιώνιο. Μια γροθιά ομάδα και κόσμος μέχρι το τέλος. Δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν γιατί είμαστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Τη Δευτέρα στις 20.00 Στον σύνδεσμο
Την Τετάρτη όλοι στο γήπεδο."

Δεν υπάρχουν σχόλια