Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωση στήριξης από τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. σε Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου

Ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει πως στηρίζει απόλυτα την Διοικούσα Επιτροπή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, εξέδωσε ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

Ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει πως στηρίζει απόλυτα την Διοικούσα Επιτροπή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, εξέδωσε ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρονται: 

Τις τελευταίες εβδομάδες και μετά το πέρας των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Ποδοσφαίρου, ο Σύλλογος παρακολούθησε τις εξελίξεις στο τμήμα και ξεκίνησε τις διαδικασίες ως όφειλε για τη συνέχιση των λειτουργιών του τμήματος μεταξύ των οποίων την προετοιμασία για τη δήλωση της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το κύπελλο και τις πληρωμές ποινών από το περσινό πρωτάθλημα και των αντίστοιχων προβλεπόμενων διαδικασιών.

Ενημερωθήκαμε για την αποχώρηση του κύριου Σκούρα από τη διοικούσα επιτροπή και το καθημερινό «τρέξιμο» της ομάδας και τους λόγους όπως δημόσια τοποθετήθηκε, αλλά είμαστε βέβαιοι γνωρίζοντας την ιστορία και την προσφορά της οικογένειας Σκούρα στον Πανιώνιο, ότι παραμένουν ενεργό κομμάτι της κυανέρυθρης οικογένειας και θα συνεχίσουν να προσφέρουν με διάφορους τρόπους.

Σε αυτό το σημείο θεωρούμε σωστό να κάνουμε μία αναφορά για τον κόσμο του Ιστορικού μας στο εξής: Όταν πέρυσι η ποδοσφαιρική ομάδα βρέθηκε στην Γ’ Εθνική και προ των πυλών του αφανισμού της από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, η ευθύνη περιήλθε στα χέρια του ΠΓΣΣ.

Σε εκείνη την φάση ο Σύλλογος δεν είχε δυστυχώς ούτε την οικονομική, ούτε και την διοικητική – παραγοντική επάρκεια να ανταπεξέλθει σε αυτή την ιστορική ευθύνη.

Η Διοικούσα Επιτροπή που με πρωτοβουλία του κόσμου του Πανιωνίου δημιουργήθηκε και σ’ αυτήν πρωτοστάτησαν ο Κυριάκος και ο Δημήτρης Σκούρας, ο Φώτης Κωσταρίδης, ο Αλέξανδρος Βανδώρος πλαισιωμένοι από πολύ αξιόλογους συνεργάτες, ανέλαβαν με μεγάλο προσωπικό κόστος αυτή την βαριά ευθύνη.

Ευθύνη στην οποία παλικαρίσια αντεπεξήλθαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας και ο προπονητής μας που δούλεψαν σκληρά και με ξεκάθαρα Πανιώνια ιδανικά να το καταφέρουν.

Η νέα και δυναμική μας ομάδα – Διοικούσα Επιτροπή – παίκτες και προπονητική ομάδα – δεν κατάφερε στο νήμα να ανέβει την κατηγορία, αλλά κέρδισαν ένα τεράστιο μπράβο, και την ευγνωμοσύνη μας για τους κόπους και την καθαρή προσπάθειά τους.

Στο τελευταίο ΔΣ του Συλλόγου, από την περσινή Διοικούσα Επιτροπή, παρεβρέθηκαν ο Φώτης Κωσταρίδης και ο Αλέξανδρος Βανδώρος δύο άνθρωποι από τα σπλάχνα του Ιστορικού, για να δηλώσουν παρόντες και πρόθυμοι να ξαναπάρουν πάνω τους την ευθύνη να τρέξουν την ομάδα στην Γ’ Εθνική, και να παρουσιάσουν το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Δυστυχώς κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, μία τοποθέτηση που έγινε μειοψηφικά από μέλος του ΔΣ, στάθηκε αφορμή να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση, για την οποία εν συνεχεία δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις. Σε ένα ΔΣ ο καθένας έχει δημοκρατικά το δικαίωμα να στηρίξει την άποψη του αλλά και να φέρει και την ευθύνη αυτής, και το ΔΣ να αποφασίζει πλειοψηφικά επί κάθε θέματος.

Σε αυτό το θέμα το ΔΣ τοποθετήθηκε, ψηφίζοντας υπέρ της πρότασης που παρουσίασαν οι κύριοι Κωσταρίδης και Βανδώρος και θα στηρίξει με κάθε τρόπο την προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει εκεί που όλοι συμφωνούμε ότι ανήκει: στην υψηλότερη κατηγορία πρωταθλητισμού.

Ο Πανιώνιος είναι ένας, αδιαίρετος και ο κόσμος και οι αθλητές του είναι η δύναμή του.

Καλούμε όλους να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν και την φετινή προσπάθεια του Πανιωνίου σε όλα τα αθλήματα, να ανεβάσουμε τον Ιστορικό στο ύψος που του αρμόζει.

Το Δ.Σ. του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης

Δεν υπάρχουν σχόλια